Mennyire megbízható az anyai megérzés? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Figyelt kérdés
Én az elejétől fogva azt érzem,hogy lányom lesz. 17 hetes vagyok és még uh nem látták. Persze teljesen mindegy, sőt én mindig is fiúban gondolkodtam, fiús anyuka akartam inkább lenni,de a megérzésem nem azt mondja. Annyira biztos vagyok a lányban, hogy nem is gondolkodunk pl fiú neveken. Ami még furi, hogy a férjem ugyanolyan biztos benne mint én. Ti is éreztétek ilyen erősen és bejött???2009. szept. 24. 17:21
1/11 anonim válasza:
Nekem az elsö két alkalommal fiú-érzésem volt, és mindkettö lány lett.
A harmadiknál meg nagyon hamar megtudtam, hogy fiu, de nem éreztem meg.
3/11 anonim válasza:
Az első fiú lett, sose gondoltam volna, hogy lesz egy kisfiam. Mielőtt megmondták, előtte két héttel éreztem, hogy "de mi lesz, ha mégis fiú", mert én lányra készültem. Nagyon meglepődtem, de nagyon boldog és büszke is voltam, hogy lesz egy fiam, és onnantól már erre készültem. A második lány lett, titkon reméltem, hogy az lesz, vagyis talán éreztem. Azt mindig is tudtam, hogy egy kislányom biztosan lesz.
4/11 anonim válasza:
én éreztem szintén hogy lány, pedig én is világ életemben azt hittem fiam lesz. most 17+6 vagyok és már 12 hét óta 2x mondták uh-n hogy lánynak tűnik. jövőhéten genetikai uh., már alig várom, de ha minden igaz bejött a megérzés.... ami persze lehet hogy csak véletlen is:) a párom az elejétől fogva azt mondta viccesen hogy "lányt csinált" persze csak vicc
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2009. szept. 24. 18:14
6/11 anonim válasza:
Én is az elejétől kezdve éreztem hogy kislány lesz, tuti biztos voltam benne, ráadásul mindenki azt jósolta. Majd leestem az uh asztalról mikor 16 hetesen kijelentették hogy tutira kisfiú :)
7/11 anonim válasza:
Én megálmodtam azt az uh-t,mikor megmondta a doki,hogy kislánylesz...mivel sokat voltam kórházban,ezért hetente uh-ztak.2 nappal az aktuális uh előtt megálmodtam,melyik doki lesz az uh-s,és azt mondja:valószínűleg kislány...akkor 18 hetes voltam.Úgy is történt,és tényleg lányom lett,jövő héten lesz 1 éves:)
8/11 anonim válasza:
én az elejétől tudtam, hogy fiam lesz, csak nem mertem hangosan emlegetni. Kisfiú.
23 hetes km
9/11 anonim válasza:
Szia!
Én teljesen biztos voltam benne,hogy a 4.babám kisfiú,pedig UH-n sose tudták megmondani,mert mindig eltakarta magát.Annyira éreztem és bejött!Szerintem elég ritka az ilyen!:)))
10/11 anonim válasza:
Én még álmodtam is, hogy fiam született kétszer is és végig olyan érzésem volt, hogy tuti kisfiu. Kislány lett, de szerintem fiunak készült, mert rossz, mint egy kis ördög, hat fiugyereket kitesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!