Ti megálmodtátok a szülésetek napját? Vagy megérezted? És be is következett?
Én azt álmodtam, hogy 15e körül. 18án született.
Barátnőm 5re álmondta, 7én született.
Mindketten a 36.hét körül "éreztük" meg
Meg nem almodtam, de aznap megereztem. Pedig nem volt semmilyen tunetem, nem kemenyedtem, nem fajt semmi.
Csak annyi volt, hogy elindultunk a ferjemmel koraeste a szokasos setankra, osszetalalkoztunk baratokkal, leultunk beszelgetni egy sorozo teraszara, a pasik soroztek. De olyan jol elbeszelgettunk, hogy a masodik korso utan kerni akartak a harmadikat, en pedig (ram egyaltalan nem jellemzo modon) kivertem a balhet, hogy ne merjen a ferjem meg egy sort meginni, mert reszeg Apukaval en nem megyek szulni. JOl megdobbentek a sracok, hogy miert akarok en epp aznap szulni menni (meg nem voltam a kiirasnal, bo egy het volt hatra). De vegul hazaballagtunk. Masfel ora alvas utan ebreszto volt, elfolyt a magzatvizem.
Azota is rendszeresen elojon osszejoveteleken, hogyha nem hisztizek, akkor tenyleg becsipett ferjjel mehettem volna szulni. :)
A masodik gyereket nem volt lehetosegem megerezni, mert inditott szules volt.
Október 24-ét álmodtam, de 26-án született.
Azt éreztem végig, hogy a 38. héten szülök és úgy is lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!