Lányok! Ti megálmodtátok gyermeketek nemét és az be is jött? Már többször álmodtam, hogy kislányom lett, de még nem tudjuk mit mutat az ultrahang.
Nem tudom, hogy álmodtam-e róla (lehet, csak nem emlékszem), viszont egyszer úgy keltem fel reggel, hogy nem lehet más, csakis kislány. S eddig úgy tűnik valóban nunis. :)
Amúgy ez a "megérzés-féle" nekem kb. a 10. héten volt. Aztán a 12 heti kombinált vizsgálaton 70%-ra állították, hogy lány, akkor még nem vettem készpénznek, végül a 18. héten már sokkal biztosabbra mondták, és azóta is többször.
34 heteske
Szia!azt álmodtam,hogy megszültem és odahozták valami plédben szétnyitottam és ott volt a kis nunija,egyértelműen láttam,ehhez képest,császárral született egy gyönyörű kisfiam:-) szerintem amit álmodsz az a titkos vágyad,én mindig is kislányt szerettem volna de mostmár ezer lányért sem adnám oda.hány hetes vagy?
üdv.A
én megálmodtam hogy kislányom lesz és kisfiam született :)
barátnőm megálmodta hogy kislánya lesz és eddig úgy néz ki hogy kislánya lesz. nemsokára szül majd kiderül
igen, kétszer is megálmodtam, hogy fiam lesz, és a soron következő uh-n ki is derült, hogy fiú.
És tényleg az lett. :)
Eleinte én lányt álmodtam, mostanában kisfiút. Inkább kisfiút szeretnék, jobban megértetem magam velük (3 egyidős kisfiú volt nálunk :) de ha kislány az sem baj. Bár megérzés alapján fiunk lesz.
Majd szeptemberben remélhetően kiderül =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!