Lányok! Ti megálmodtátok gyermeketek nemét és az be is jött? Már többször álmodtam, hogy kislányom lett, de még nem tudjuk mit mutat az ultrahang.
Én még csak az első babámat várom. Mindig is lányt szerettünk volna először a férjemmel. A kínai fogamzásnaptár is lányt jósolt, a kívánósságom is lányra utalt. Valahogy el sem tudom képzelni, hogy fiam szülessen elsőre. A doki lánynak mondta, mi is tisztán láttuk a "bizonyítékot". :-)
Viszont még nagyon az elején, 1x azt álmodtam, hogy egy kisfiút tologatok az utcán babakocsiban. Még jó, hogy nem hiszek álmokban.
23 hkm
Én kislányról soha nem álmodtam pedig titokban reménykedtem benne,hogy az lesz.
Kisfiúval viszont kétszer is álmodtam és fiam lesz :)Ahogy megtudtam annyira megörültem neki,mintha mindig is azt szerettem volna :)Ő az én álmaim pasija :)
Szomszéd apuka mondta két lány után a harmadik terhességnél: "Mindegy mi lesz, csak egészséges FIÚ legyen."
Mára 3 lányos apuka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!