Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz baja a babámnak,...

Ugye nem lesz baja a babámnak, ha vibrátorral okozok magamnak örömet?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert elég erősen rezeg és a feje meg ugye már eléggé lent van.

40.hétben vagyok.

2012. szept. 24. 12:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ. Nem hüvelybe akarom,csak "kívül". Hátha lesz valami...
2012. szept. 24. 12:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem,nem azt vártam,hogy ujjongva buzdítsanak,de nem is azt,hogy "jó neked,hogy ilyenen jár az eszed",ugyanis ez szerintem semmire nem volt válasz,de javíts ki,ha tévedek. Égjek a pokol tüzén,amiért ezzel is meg akarok próbálkozni és fel mertem tenni a kérdést. Tudod nem a legjobb minden áldott nap kórházba járkálni,de mindegy is.
2012. szept. 24. 12:55
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Na,ha kívül csinálod,azzal nem ártasz,azért írtam én is,hogy nekem csiklóizgatóm van. Belül nem szabad,ezt egy doki írta egyszer egy fórumon. De egyébként továbbra sem értem,miért baj,hogy 40hetes és önkielégítést végez..nem értem a kettőnek mi köze van egymáshoz? Ha szexelni szabad,akkor miért ne maszturbálhatna? Semmi baj nincsen ezzel.
2012. szept. 24. 12:57
 14/22 anonim ***** válasza:
21%
Képzeld, én is így voltam. Betelt a terhes kiskönyvem, annyit jártam orvoshoz, új lapot kellett nyitni. De hát mindenkinek más a problémája. Ha neked úgy tetszik, akkor csináld. Nem is értem, hogy minek kellett akkor megkérdezni.
2012. szept. 24. 13:10
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Akik "nem tudtak normális választ adni", azok szerintem nem is felnőtt ember módjára gondolkoznak. A szex és az az iránti vágy természetes dolog, szó szerint, tehát ha azt írta volna,hogy csak szeretne magának örömet okozni, akkor sem lenne benne kivetnivaló! Mondom ezt arra, hogy "de jó, hogy ezen jár az eszed 40. hetesen".

Miért kéne elásnia magát, azért, mert mindjárt szül? Ezt komolyan nem értem...Fel kéne nőni.

2012. szept. 24. 13:12
 16/22 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem,mert nem akarom szétrázni a babám kis fejét, nem akarok esetleges kárt okozni neki. Örülök,hogy vannak még itt szabad gondolkodású emberek,akik értik és tudják,hogy a szexualítás teljesen természetes és nem lehurrognak,amiért feltettem a kérdésem. Nem szeretnék vitába bonyolódni. Feltettem egy egyszerű kérdést, kaptam rá normális választ (is). Aki pedig nem tudott erre válaszolni,az nem is értem minek írt.
2012. szept. 24. 13:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem fog a baba hamarabb kibujni ettől a modszertől. Azért szokták ajánlani az egyuttlétet, hogy meginduljon a szülés, mert a férfi spermájában oxitocin van, az inditja meg a szülést /de legtöbb esetben még az sem/, nem maga az aktus.

Mielőbbi babázást kivánok neked. :)

2012. szept. 24. 14:27
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Utolsó!

Az ondó prosztaglandint tartalmaz,ami méhszájérlelő hatású,ezt a hormont tartalmazzák a szülés indító zselék is. Ezért ajánlják a szexet. A női orgazmuskor oxitocin szabadul fel,valamint a méhösszehúzódás esetleg eredményezheti a fájások beindulását. De egyébként az tényleg igaz,hogy minden ilyen praktika csak akkor használ,ha egyébként is hamarosan beindulna a szülés.

2012. szept. 24. 14:49
 19/22 anonim ***** válasza:
22%

MayC! Végre valaki, aki tudja is, hogy mit mond.

Nem lesz semmi baja a babának!

Csináld bátran!

Igen, az oxitocin miatt indulhat be, de lássuk be, nem annyi szabadul fel egy orgazmus alkalmával, mintha vénásan nyomnák az emberbe :)

2012. szept. 24. 15:08
 20/22 A kérdező kommentje:
A szex sajna kilőve,a párom azt mondta,hogy most nem tud rám úgy nézni. Meg nem is nagyon megvalósítható,mivel reggel 4kor kel,fél5kor indul dolgozni,este 6-fél 7 van,mire hazaér,egész nap robotol,járkál stb. Magyarul kifárad,nekem meg igen kevés energiám van. Na mindegy is. Jó lenne együtt lenni,de már hamarosan úgyis vissza találunk egymáshoz. "kedves" válaszoló,köszönöm a jókívánságot,én csak annyit kívánok Neked,hogy megtanulj kevésbé ellenséges lenni azokkal,akik nem bántanak Téged.
2012. szept. 24. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!