Hahó sziasztok! A terhességem 20. hetében járok. Allergiás vagyok tüsszentésnél és van, hogy orr fújásnál is begörcsöl a hasam. Rosszat tesz ez a babámnak? köszönöm ha kapok választ!
Szia szinten 20. het szinten allergias vagyok...amikor orrot kell fujni vagy tuszentek akkor -nalam ez osztonos- minnel jobban elpre hajlok. Es akkor e
nem alhasbol' tusszentek/fujok , hanem fentrol. Rekeszizombol... iy mindjart masabb megse erzi a pocim hogy tussentettem. Ha egyenes tartasba tusszentek akkor nekem is belenyilal...
Megnyugtatásul: én is rettenetesen allergiás vagyok a májusi-júniusi virágzós időszakban, és idén akkor voltam a terhesség első trimeszterében, és nagyon aggódtam, mert ilyenkor egész tüsszentőrohamok törnek rám, és perceken keresztül úgy tüsszögök, hogy majd kiesik mindenem. Nagyon aggódtam, hogy árthatok a babának, meg én is görcsölgettem.
Most a 26. hétben vagyok, és makk egészgségesek vagyunk mind a ketten, nem látszik, hogy bármit ártott volna neki! Remélem így is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!