Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hahó sziasztok! A terhességem...

Krisztike24 kérdése:

Hahó sziasztok! A terhességem 20. hetében járok. Allergiás vagyok tüsszentésnél és van, hogy orr fújásnál is begörcsöl a hasam. Rosszat tesz ez a babámnak? köszönöm ha kapok választ!

Figyelt kérdés

2012. szept. 18. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
detto nálam még vérzést is okozott lassan kilábalok az allergiábol egy fokkal jobb
2012. szept. 18. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia szinten 20. het szinten allergias vagyok...amikor orrot kell fujni vagy tuszentek akkor -nalam ez osztonos- minnel jobban elpre hajlok. Es akkor e

nem alhasbol' tusszentek/fujok , hanem fentrol. Rekeszizombol... iy mindjart masabb megse erzi a pocim hogy tussentettem. Ha egyenes tartasba tusszentek akkor nekem is belenyilal...

2012. szept. 18. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azt javasolnám, hogy az okot, az allergiát kezeld, szüntesd meg mert a gyermeked is nagy valószínűséggel örökölni fogja. Természetesen ebben az állapotban, meg lehetőség szerint egyébként se gyógyszerekkel, hanem gyógynövényekkel. Nagyon sok jó tapasztalatunk van, sokan már csak papíron allergiások, gyakorlatilag meg tünetmentesek. Ha érdekel szívesen küldök pár tapasztalatot privátban.
2012. szept. 19. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Megnyugtatásul: én is rettenetesen allergiás vagyok a májusi-júniusi virágzós időszakban, és idén akkor voltam a terhesség első trimeszterében, és nagyon aggódtam, mert ilyenkor egész tüsszentőrohamok törnek rám, és perceken keresztül úgy tüsszögök, hogy majd kiesik mindenem. Nagyon aggódtam, hogy árthatok a babának, meg én is görcsölgettem.

Most a 26. hétben vagyok, és makk egészgségesek vagyunk mind a ketten, nem látszik, hogy bármit ártott volna neki! Remélem így is van.

2012. szept. 23. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2012. szept. 24. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!