Hogyan vehetem észre a terhességem a leggyorsabban?
Nekem egy kosárméretet nőtt a mellem, de ez azért elég ritka... Az első terhességemnél ez volt, a másodiknál és a harmadiknál semmilyen tünet, csak a pozitív terhességi teszt...
Nincsenek egyértelmű jelek.
Igazából sehogy. Ha nagyon parázol a terhességtől, vagy éppen nagyon vágyol rá, akkor a tested simán "megviccelhet" és olyan tüneteket produkál, mintha... A legbiztosabb a teszt, amit az aktus után leghamarabb 2 héttel érdemes megcsinálni, de még akkor sem 100 %, hogy kimutatja, ha tényleg terhes vagy. Nekem régen menzi előtt mindig fájt a mellem, mikor először terhes lettem, akkor is fájt, semmi mást nem vettem észre magamon (terveztük a babát, első hónapban voltunk). Vártam, hogy megjöjjön, de mikor már 2 hete semmi nem volt, teszteltem és pozitív lett. :) Második terhességemnél már jobban rákattantam a dologra, nagyon figyeltem magam és persze meg voltam győződve, hogyha elsőre egyből összejött a baba, akkor másodjára is úgy kell lennie. Éreztem én mindenfélét, amit terhességkor "szokás", mellfájdalom, megjön érzés, hányinger, stb., de a teszt negatív volt és meg is jött. 3. hónapban, menzi kimaradás után 2 nappal teszteltem először egy nagyon halvány pozitívat végre. :)
37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!