Hogyan oldhatnám ezt meg a leggyorsabban?
Figyelt kérdés
24 éves fiúcska múltam, teljesen szűz vagyok, viszont egyre jobban kívánom, hogy végre kefélhessek. Viszont rájöttem, hogy először feltétlenül ki kell gyúrnom magamat, különben prostikhoz járkálhatok egész életem végéig. Már az sem érdekel, ha szerekhez kell nyúlnom, de hogy oldhatnám meg minél gyorsabban? Nem akarok 2-3 évet várni egy tökéletesen kidolgozott testre, mert már így is elképesztő késésben vagyok, viszont a k*rhatnékom is olyan szinten van már, hogy kezdek totál becsavarodni.2012. jún. 7. 17:02
1/18 anonim válasza:
minden napi kemény edzés 2-3 órás (célozd + a legláthatóbb izmokat) Ha nincs elég időd, szteroid.
2/18 A kérdező kommentje:
Az sem érdekel, ha kifingok, csak b*sszak végre, más már nem számít...
2012. jún. 7. 17:06
3/18 anonim válasza:
ha fiúcska vagy, akk valszeg melegecske is vagy, és ezért vagy még szűz. Ilyen szavakat feletjs el, inkább írj akkor egy 24/F-et helyette, de fiúcska??? o_O
4/18 A kérdező kommentje:
Nevezzem férfinak magamat? Ahhoz, hogy azzá váljak, dugnom kell.
2012. jún. 7. 17:09
5/18 Csegi89 válasza:
Attól, hogy kigyúrod magad még nem nől tököd. Honnan veszed, hogy akkor jobban fogsz tudni csajozni??
6/18 A kérdező kommentje:
Tudom, mert ez a kib*szott élet, csak a masszív ember b*szik, mindegy hogy zsír, vagy izom teszi ki, de a 40 körüli kar alapfeltétel...
2012. jún. 7. 17:11
7/18 A kérdező kommentje:
Ha kigyúrnám magamat, egyből tökösnek gondolna a földön létező összes nő, és esélyem nem lenne arra, hogy a barát zónában kössek ki.
2012. jún. 7. 17:15
8/18 anonim válasza:
Te hol élsz?? :D Miért lenne alapfeltétel a massziv test?? Sajnos én meg pont azt látom itt, h a gizda emberek vannak előnyben, bár h mit esznek rajtuk a nők, nem tudom :S Én aránylag masszívabb, izmosabb alkatú vagyok, kondizok már lassan 2 éve (172cm és 74 kg), de nem tapasztaltam azt, h vonzóbb lennék a nők körében
9/18 A kérdező kommentje:
Egy olyan világban élek, ami egyáltalán nem kedvez nekem párkeresés szempontjából. Én is látok gizdákat jó csajokkal, de mi más miatt lennének együtt, ha nem a pénz miatt?
2012. jún. 7. 17:18
10/18 anonim válasza:
Ha kigyúrod magad, akkor sem lesz jobb. Csak nyugodtan.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!