Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan oldhatnám ezt meg a...

Hogyan oldhatnám ezt meg a leggyorsabban?

Figyelt kérdés
24 éves fiúcska múltam, teljesen szűz vagyok, viszont egyre jobban kívánom, hogy végre kefélhessek. Viszont rájöttem, hogy először feltétlenül ki kell gyúrnom magamat, különben prostikhoz járkálhatok egész életem végéig. Már az sem érdekel, ha szerekhez kell nyúlnom, de hogy oldhatnám meg minél gyorsabban? Nem akarok 2-3 évet várni egy tökéletesen kidolgozott testre, mert már így is elképesztő késésben vagyok, viszont a k*rhatnékom is olyan szinten van már, hogy kezdek totál becsavarodni.
2012. jún. 7. 17:02
1 2
 11/18 Hanariko ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval (meg akik még ugyan ezt írták) azzal h kigyúrod magad, semmi jelentős változás nem lesz csajozás téren, max. egy egészséges, kisportolt egyén leszel. De akkor még mindig az van hogy oda kell menni, meg kell szólítani lehetőleg INTELLIGENSEN mert különben nem a barát, hanem az elhajtott kategóriába kerülsz.
2012. jún. 7. 17:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Az intelligens megszólítással viszont semmire nem megy az, akinek nem fullos az alakja, mert az már alapból az elhajtott kategóriába kerül...
2012. jún. 7. 17:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. jún. 7. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Látom itt nagy gondok vannak :( Elég nehéz helyzetben lehetsz, ha nem látod be, h attól h kiizmosodsz, nem leszel vonzóbb. Lehet h jó alakod van, de nem csak az alakod a lényeg, hanem a fejed... hisz lehetsz egy nagyon perfect testü pasi is, ha szar fejed van, semmit nem érsz vele. Ugyanez van itt is. Nem mondom, h csúnya vagy, lehet h átlagos vagy, csak rossz helyen keresed amit akarsz. Amúgy van olyan nő, akinél az izom nem h vonzódást, taszítást vált ki. Azt meg el kell fogadnod, h pont olyan nőt, akinek te is tetszel, meg neked is tetszik, nehezen fogsz találni :)
2012. jún. 7. 22:44
 15/18 anonim válasza:

Hat bocs,de szetrohogtem magam ezen...lehet h tenyleg kezdesz becsavarodni,"fiucska" :))))

Igazad van,neked gyurnod kell! de nem testre,AGYRA.

Hadd mondjam el: penzem se sok,massziv se vagyok,cerkam se nagy,de ha egy csajjal szoba allok,nem hajt el...igaz,agyra valszeg tobbet gyurtam nalad :))

2012. jún. 9. 02:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy, mert tudsz kompenzálni, én meg azt se...
2012. jún. 9. 09:37
 17/18 anonim válasza:
Ember,eppen azert irtam,gyurjal agyra.Tanulj meg viselkedni,valtoztass a vilagnezeteden.Legy optimista! A csajok messzirol kiszurjak ha valaki tul ketsegbeesett.Legy magabiztos,vedd fel a "leszarom" arcot.
2012. jún. 10. 15:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Mire fel legyek magabiztos, ha semmi olyat nem tudok felmutatni, ami egy nő szemében vonzó lenne? :D
2012. jún. 10. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!