Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elfejteni egy olyan fiut a leggyorsabban, aki mostanában szakitott velem, máris talált egy másik lányt, és néha még beszél is rola itt neten. Hogyan felejtsem el? Mit ajánlotok?
Sajnos a felejtés nem egyik napról a másikra dolog.
"kutyaharapást szőrével" alapon keress te is mást.
azt hozzá kell tegyem, ö mindig megtartja barátnak a volt barátnöit.velem is ezt akarta.csak hogy amikor áthivott hozzá, megbeszélni a szakitást, egyikünk sem birta, egymásnak estünk.aztán még aznap együtt volt egy másik lánnyal, és azt mondta:nagyon aranyos.
na igen, ez az amit még rám sem mondott.pedig engem igen csak szeretett még akkor...az volt a tervembe véve, hogy visszaszerzem magamnak.hosszu folyamattal, de visszaszerzem.addig megfogadtam, hogy csajozhat bátran, én nem siránkozok érte.de még is csak rosszul esik.ezért kérdezem töletek, hogy hogyan tudnám a leghamarabb elfelejteni, a srácot,mint szeremem.és ujra barátként gondolni rá.
Amennyi energiát elpocsékolnál hogy visszaszerezd, már lenne egy szép, új kapcsolatod.
Nem érdemes futni utána, hidd el /36L vagyok eléggé tapasztalt/. Mellesleg milyen gusztustalan, hogy egy napon veled is és egy idegen lánnyal is?!!
köszönöm a válaszokat.
az utolsonak csak annyit, neki is megköszönöm a véleményét.és azt szeretném hozzä füzni, hogy engem a barátjának tart.ö már rég tul van rajta.azt tudja ö is, hogy nem szeretem már ugy.és elötte is találkozgatott lányokkal.most hogy már nincs velem, rányomul egy másikra, akivel szintén 2-3honapos lesz a kapcsolata.
Arra nem gondoltál hogy miért tartja meg barátnak az exeit?Azért hogy visszajárhasson hozzájuk mikor kedve tartja,és ha a lánynak éppen egy elgyengült pillanata van máris felfrissítik a kellemes emlékeket,természetesen vízszintes helyzetben.
Nem elfelejtened kell,hanem továbblépned.Vagy kérhetsz egy törlést a sötét zsaruktól: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!