Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mostanában normális?
Szval ismerőseim között van pár fura dolog...16 éves srác a táborban össze jött egy 13 évessel és már 2. nap le is akart vele feküdni.14 éves srác egy csajjal csak azért nem dugott mert nem volt náluk koton,14 éves csaj 15 évessel már többször is dugott,14 éves csaj úgy berugott egy ubliban h kinílták és megujjazták...és folytathatnám...Ez most komoylan normális????
14/f
Igen, borzasztó ez a világ, viszont TE normális vagy, kérdező! Mindenkinek olyannak kéne lennie, amilyen TE vagy! TE vagy a legkövetendőbb példa, a fertőben megcsillanó reménysugár! Annyira, de annyira örülök, hogy vannak még normális tinik, ezt a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna! Te kérdező, TE ADTAD VISSZA A REMÉNYT! KÖSZÖNÖM NEKED! *hátbaveregetés*
[GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: Ezt iróniának szántam. Már baromi unalmas a sok önfényező kérdés. Igen, valóban van egy elkorcsosult réteg a gyerektársadalomban, de ez nyilván nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen. A kivételek nem is olyan ritkák. De így most a kérdező is megkapta, amit hallani (látni) akart és én is kifejthettem a véleményemet, úgyhogy kósernek érzem a válaszom.]
Jól le vagyok maradva.... :$
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!