Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék elfejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék elfejteni egy olyan fiut a leggyorsabban, aki mostanában szakitott velem, máris talált egy másik lányt, és néha még beszél is rola itt neten. Hogyan felejtsem el? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
utáld meg! gondolj arra, hogy lehet ennyire szemét, hogy kidob a másik csaj miatt, és még dumál is róla? egy ilyen pasira neked nincs szükséged. nála sokkal jobbak is vannak, csak várni kell, míg megismered őket
2011. júl. 27. 10:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azokat tudom ismételni, akik azt írták, hogy semmilyen kontaktot nem szabad vele fenntartanod: utoljára még írj neki egy levelet, hogy nyomatékosan megkéred, hogy ne keressen egyáltalán, semmilyen módon, ne üzengessen..stb. Ezek után törlöd őt közösségi oldalakról. Másképp nem fogod soha kiverni őt a fejedből. Én is ebben a cipőben járok, bár szerencsére én meg bírtam állni a búcsúszexelést és meg is fogom állni, mert túl akarom élni és nem akarom saját magam kínozni. Csak így lehet túllépni valakin. Látom a barátnőimen, hogy ők azért nem képesek túllépni az exeiken, mert folyamatos a kapcs. tartás, ezt tényleg nem szabad. Bár mondjuk ehhez kell bizonyos fajta érettség meg intelligencia is...
2011. júl. 27. 10:33
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm, ezek nagyon jo välaszok.eléggé sokat segitettetek.nagy valoszinüséggel az lesz h törlöm: ).

köszönöm nektek: )).

2011. júl. 27. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!