SOS! SOS! Lehet baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Számításom szerint betöltött 8 hetes vagyok,a 9.hétben járok.2 napja tudtam meg,h terhes vagyok.A mensim gyakran ki ki marad 1-1 hónapban,ezért nem is gyanakodtam,ezért csináltam ilyen későn tesztet+ hogy már a 2.nak kéne jönnie.A baj a következő:az elmúlt hetekben kb 3-4 naponta megittam 1-4 üveg sört,és az elmúlt pár napban szülinapi buliban is voltam,ahol igencsak fogyott a rövid ital.Azóta nem ittam egy kortyot sem és rá se gyújtottam.És nem is fogok.Ugye még nem késő???Nyugtassatok meg,mert orvoshoz csak kedden tudok menni,hogy tőle meg tudjam kérdezni.2012. aug. 19. 19:39
1/21 anonim válasza:
3 naponta 1-4 üveg sör? milyen nő vagy te? már ne haragudj, a férfitől is csúnya ez, nemhogy egy nőtől..bocsi anyától.
2/21 Babeli Zurzavar válasza:
:-) pontosan egy eve ugynez volt a helyzet nalunk is,most annyiban valtozott a dolog, hogy most itt ul az olemben az akkori Zigotam es epp kezem nyalogatja amivel irni probalok Neked!:-) ja es jelentem makk egeszseges! na persze ehhez kellett az,hogy azonnal abbahagyjak mindent ami karos:-) ne aggodj!
3/21 Babeli Zurzavar válasza:
"kedves" 1. valaszolo... a kerdezo 2 napja tudja hogy babat var... egyeb gonosz hozzaszolas?
4/21 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a babádnak. Csak ma mindennel riogatják a terhes nőket!
5/21 anonim válasza:
Szia. Én háromszor voltam már terhes, mindháromszor megjött a menszim egyszer. Tehát nem tudtam hogy terhes vagyok, és én is ugyan így voltam vele mint Te. Dokitól kérdeztem , és azt mondta, ha azonnal abbahagyom, nem lesz baj, de "tegyem magam takarékra" szó szerint. Nem lesz baja, nyugi!!!!
6/21 anonim válasza:
nem lesz semmi baja.. én sose iszok, de két három bacardi brezert megittam az elején. a kolléganőm konkrétan hullarészeg volt szilveszterkor, nem tudta, hogy terhes. semmi baja a babának
7/21 anonim válasza:
Az elsönek igaza van, függetlenül attól, hogy terhes vagy sem ennyit inni elég szégyen.
8/21 anonim válasza:
mi a szégyen ebbe?3-4 naponta 1-4 üveg sör?
menjen zárdába mi,mert manapság az a trendi!
nem hulla részegre itta magát hanem megivott pár üveg sört.
én meg azt mondom egészségedre.
a babádnak szerintem ettől baja nem lesz,bár én nem ittam alkoholt,de dohányoztam mikor megtudtam h terhes vagyok,és a lányomnak semmi baja,bár ez nem
azt jelenti h szívni kell :)
9/21 anonim válasza:
1. és 7!!
miért szégyen, ha valaki megiszik néhány sört?
nyár van, meleg van, jól esik ilyenkor!!
kedves kérdező!
szerintem sem lesz baja a babának, ne izgulj. már én is babás voltam, mikor még megittam 1-2 üveg narancsos sört.
sőt az is hallottam, hogy most is lehet inni ritkán ilyet. ezt csak hallottam, nem tudom tényleg lehet e!!!
10/21 anonim válasza:
A 7. vagyok: EGY üveg sör rendben van, de 4 azért már igen sok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!