SOS! SOS! Lehet baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Számításom szerint betöltött 8 hetes vagyok,a 9.hétben járok.2 napja tudtam meg,h terhes vagyok.A mensim gyakran ki ki marad 1-1 hónapban,ezért nem is gyanakodtam,ezért csináltam ilyen későn tesztet+ hogy már a 2.nak kéne jönnie.A baj a következő:az elmúlt hetekben kb 3-4 naponta megittam 1-4 üveg sört,és az elmúlt pár napban szülinapi buliban is voltam,ahol igencsak fogyott a rövid ital.Azóta nem ittam egy kortyot sem és rá se gyújtottam.És nem is fogok.Ugye még nem késő???Nyugtassatok meg,mert orvoshoz csak kedden tudok menni,hogy tőle meg tudjam kérdezni.2012. aug. 19. 19:39
21/21 anonim válasza:
Mintha én lennék:)!De nem merek tesztet csinálni(lehet hülyén hangzik).Félek a csalódástól.De ha csinálok is mindenképp megírom.Köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!