Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz baja a babámnak,...

Ugye nem lesz baja a babámnak, ha vibrátorral okozok magamnak örömet?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert elég erősen rezeg és a feje meg ugye már eléggé lent van.

40.hétben vagyok.

2012. szept. 24. 12:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
Ha a vibrátortól lettél terhes, gondolom nem idegen neki!
2012. szept. 24. 12:10
 2/22 anonim ***** válasza:
83%

érdekes kérdés:)

háát én nem erőltetném, nehogy valami baj legyen de ha pont arra mész hogy hátha beindítja a dolgokat" akkor hajrá ;)

2012. szept. 24. 12:11
 3/22 anonim ***** válasza:
48%
De jó neked, hogy a 40. hétben ilyenen jár az eszed!
2012. szept. 24. 12:11
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem a vibrátortól lettem terhes,képzeld. Igen,marha jó,hogy ilyenen kell járjon az eszem,mivel veszélyeztetett terhes voltam és 9 hónapig semmiben nem volt részem. Most sem azért csinálnám,mert orgazmus-függő vagyok,hanem annak reményében,hogy TALÁN valami megindul,ugyanis 4 napos túlhordásban vagyok és nagyon örülnék,ha már vége lenne. Nem tudom miért kell ítélkezni,van egy ilyen gépem,igen,akkor nem értem miért kéne fáradozzak az ujjaimmal? Második válászolónak köszi a választ.
2012. szept. 24. 12:28
 5/22 anonim ***** válasza:
72%

Miért elítélendő,hogy örömöt szeretne okozni magának? Semmi baj nincsen ezzel.

Nekem csiklóizgatóm van,ami rezeg,én azzal próbálkozom,de megmondom őszintén csak azért,hogy végre mehessek szülni.

Szerintem ha olyan típusú,amit a hüvelybe kell tenni,akkor én kihagynám :S

39+3 hkm

2012. szept. 24. 12:28
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
xD Hát egyszerűbb lenne a párjával az embernek amúgy... A gyerek nem fog kijönni semmitől sem,ha nem akar,szóval felesleges bármivel próbálkozni.
2012. szept. 24. 12:41
 7/22 anonim ***** válasza:
35%
3-as vagyok. Nem ítélkezem senki felett. Én sem adhattam át magam a testi örömöknek a 9 hónap alatt, képzeld! Mert minden hónapban véreztem, végig a terhesség alatt! Én is alig vártam, hogy megszüljek, mert nem volt egyszerű terhesség. De miért nem hagyod, hogy a természet végezze a dolgát?
2012. szept. 24. 12:44
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Miért kell bántani szegény kérdezőt? Meg,hogy csinálja a párjával..hát én is csinálnám,ha tudnám,de mivel veszélyeztetett voltam végig,és nem szabadott,így már hiába szabad,annyira félt minket,hogy nem lehet rávenni a szexre sehogy. Baromi egy nehéz terhesség az enyém is,és jövő héten indítják,ha nem szülök addig,ráadásul a baba is hatalmas,szóval én igenis megértem a kérdezőt,hogy szeretné beindítani. De még ha nem beindítás céljából elégítené ki önmagát,azzal sincsen semmi baj. azért mert várandós,és mert a végén van,attól még maszturbálhat ha kívánja. Nem tudom,ebben mi olyan furcsa,vagy megbotránkoztató.
2012. szept. 24. 12:47
 9/22 anonim ***** válasza:
54%
Előző vagyok. Még annyit, hogy mégis mit vártál? Majd a válaszolók ujjongva buzdítanak a vibrátorozásra a 40. hétben? (Ezt csak mellékesen jegyeztem meg, mivel csak a második válaszolónak köszönted meg a válaszát.)
2012. szept. 24. 12:48
 10/22 anonim ***** válasza:
32%
Illetve mégsem az előző, hanem a 3-as és 7-es válaszoló. Csak együtt írtam valakivel.
2012. szept. 24. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!