S. O. S. , kérlek, mit tegyek? Nagyon kiborultam, pedig bármikor szülhetek.39hkm
Kedves Utolsó!
Köszönöm a választ,szerintem is csodálatos dolog kihordani és letet adni egy gyermeknek :)
Viszont szerintem az,hogy elmosogatok,megfőzök és kimosom a ruhákat,nem egyenlő azzal,hogy cseléd vagyok. Amikor dolgoztam,akkor nem tudtam ennyi mindent megcsinálni,akkor én kaptam uzsonnát a páromtól,és ő mosott ki,ha nem volt időm. De ha már egyszer itthon vagyok,akkor természetes,hogy megcsinálnom. Én ebben nőttem fel,az édesanyám is megfőz,kitakarít,kimossa a ruhákat. Ettől még nem vagyunk cselédek. És nem is tartom magam annak. Senki nem kényszerít ostorral,hogy asszony,a vacsora kész legyen. Nem szeretnék én veszekedni,mert jól esik a védelem,de az nagyon bánt,hogy cselédnek tartanám magam,vagy nem becsülném magam,mert erről szó nincsen. Én abban nőttem fel,hogy természetes volt,hogy anyu főztjét ettük,és anyu mosta ki a ruhánkat,és ugyanígy minden környezetemben lévő családnál a nő teszi ezt. Persze mindenhol,így nálunk is segít a férfi is. Minden esetre igyekszem erős maradni,és remélem,hogy ez is csak egy átmeneti rossz kedv,és csak a hormonjaim miatt viselem ilyen nehezen.
Nem akartalak megbántani, csak azon, hogy "egy nőnek ez a dolga", kicsit megütköztem!
Ha önként, azért teszed, mert szereted a párod, azzal egyetértek, de ha azért, mert az a dolgod, az baj!
Én nagyon drukkolok Neked és a várandósságod alatt többször írtam is, figyelemmel kísérem a sorsodat, és hidd el, maximális jóindulattal teszem mindezt.
Nem fogok olyan tanácsot adni, hogy hagyd el, sőt én mindig amellett voltam, hogy tarts ki, mert szeretettel mindent el lehet érni, csak emellett ne veszítsd el az önbecsülésed soha.
Éltem hasonló párkapcsolatban, tapasztalatból mondom.
Remélem könnyű és boldog szülésed lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!