Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. , kérlek, mit tegyek?...

S. O. S. , kérlek, mit tegyek? Nagyon kiborultam, pedig bármikor szülhetek.39hkm

Figyelt kérdés
Már sokszor írtam ki kérdést,párommal sok nehéz napot éltünk meg a terhességem miatt. Azonban így a végére,már teljesen normális,kedves aranyos volt. Nem tudom mi történt. Kedden délelőtt még a telefonban teljesen normális volt,aztán mikor hazajött nem szólt hozzám. Azóta sem.. Szerdán este még odabújt hozzám(bár nem szólt hozzám ugyanúgy) de tegnap óta már az sem. Ha én odabújok,ellök. Kérdeztem mi baja,azt mondta semmi.Végigbőgtem az éjszakát,ma reggel kérdeztem,hogy miért csinálja ezt,semmi válasz. Kértem,hogy öleljen legalább meg,ne hagyjon így itt,de semmi. Tegnap mondtam neki,hogy hozza haza a telefon töltőmet,mert elvitte,én le fogok merülni,és ha bármi beindul,senkinek nem tudok szólni. Erre nem hozta haza. Kérdeztem,mi lesz a telefonommal,nem tudja... Miért pont a szülés előtt csinálja ezt? azt sem tudom,miért,nem vesztünk előtte össze meg semmi,csak hazajött és azóta nem beszél velem egyetlen árva szót sem. Nagyon megvisel,nem tudom mit csináljak =( Ma a szüleinél alszunk elvileg,mert hajnalban vinni kell tesóját a reptérre,de így fogalmam sincs,hogy mi lesz,hogy egyáltalán elvisz-e,vagy haza se jön,nem tudok semmit.. =(
2012. szept. 21. 07:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos becsajozott.
2012. szept. 21. 07:57
 12/25 nevem-senki ***** válasza:
79%

Mekkora gyökèr! Az ember èletében az anyaméhben eltöltött idő is meghatározó. A stresszt érzi a babàd is. Tudom, h nehèz, mert leginkább most lenne szükséged törődésre, de ne sírj előtte. A kis p@cs érzi, h hamarosan jön a baba, és hisztivel akarja felhívni magára a figyelmet. Egy önző sz@r!

Próbálj meg befelé fordulni, figyeld a babóca rezdüléseit.

2012. szept. 21. 08:05
 13/25 anonim ***** válasza:
48%

Ó, szegény!

Pedig el kellene vele beszélgetni, hogy mi történhetett, kihúzni belőle szép szóval. Lehet, hogy csak egy apró félreértés, vagy egy apró hülyeség, amin most rágja magát. Vagy a munkahelyén történt valami és nem akar ezzel terhelni téged, mert más gondjai is vannak.

Ha viszont beijedt a felelősség terhe alatt, akkor tényleg felejtős az ilyen pasi. Reméljük nem erről van szó!!

Mondjuk egyikünk sem tudhatja, hogy fog a leendő apuka foglalkozni majd a babájával és nekünk, anyukáknak kell 100%-ig helyt állnunk, de azért nem mindegy, ki vesz körül majd minket és milyen légkörben fogunk élni.

Beszélgess el vele a babáról, de csak pozitívan!!!, hogy milyen jó is lesz, amikor majd meglesz a pici, milyen sok jó dolgot fogtok együtt csinálni, stbstb, hátha kiugrik a szög a zsákból. :)

Remélem megoldódik a probléma!!!

Azért majd írd meg, ha megtudtál valamit, mert ez így elég fura.

2012. szept. 21. 08:16
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,kicsit már jobban vagyok,már nem sírok egyhuzamban. Nem hiszem,hogy becsajozott,mert nem nagyon tudna mikor. Mindig tudom,hogy hol van,mert az itthoni gépre is telepítve van a munkahelyi program és látom,mikor beér,meg mikor elmegy. Szóval reggel elmegy melózni és du-n meló után jön is haza. Hétvégén se megy sehova már,hogy ha beindul,akkor tudjunk menni. Előtte nem sírtam,csak mikor elaludt,meg mikor elment. Igazából ma tört meg bennem a tartás,eddig jól bírtam,hogy nem szól hozzám. Most felhívtam,hogy hozza haza a töltőt,meg kiderítettem,hogy engem is visz délután,szóval legalább azt tudom,hogy nem tervez itthon hagyni egyedül. Kérdeztem tőle,hogy miért haragszik rám? Azt mondta nem haragszik. Mondtam neki erre,hogy annak csak van valami oka,hogy az ember 4 napig nem beszél azzal,akivel együtt él,erre nem válaszolt,majd mondta,hogy most vissza kell mennie. Hát remélem a szüleinél nem fogja csinálni ezt a hisztit,mert hiába vagyunk barátnők az anyukájával,azért az elég kínos lenne. De igazából tényleg az bosszant,hogy nincs előzménye. voltak korábban is ilyen napok,mikor pár napig nem szólt hozzám,de azt hiszem,most,hogy bármikor megérkezhet a kicsi,így nehezebben viselem =(
2012. szept. 21. 08:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
túlterhelt, fáradt és elkényeztetett. biztos sok balhétok lesz még. q
2012. szept. 21. 08:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnak is vannak ilyen napjai, 12 év alatt megtanultam, hogy ilyenkor vmi bántja és általában nem velem van baja. Nem szoktam piszkálni mert a végén mindig elmondja. Lehet ő is ilyen beforduló típus. Nyugodj meg!
2012. szept. 21. 08:41
 17/25 A kérdező kommentje:
Én is próbálom kezelni a dolgot,mármint inkább magamban szenvedek. Szerintem csak most ilyen nehéz,hogy félek kicsit a szüléstől. Mert egyébként jól tűrtem,ha begubózott,sose veszekedtünk emiatt. Meg igazából más miatt se,nagyon ritka,ha vitázunk,de nagy balhé még sosem volt. Csak most senki sincs velem,anyukám is mondta,hogy ha megszülök,nem tudnak bejönni,és akkor most kapom ezt a páromtól is. De megpróbálom lekötni magam ma valamivel,aztán hétvégén csak normális lesz minden. Utolsó előtti,nem tudom miből gondolod,hogy el lenne kényeztetve? Persze,megfőzök,meg csinálok neki uzsonnát, mosok,főzök.de ez természetes szerintem,egy nőnek ez a dolga. Pláne,ha úgyis itthon vagyok. Ugyanígy ő is szokott nekem csinálni vacsorát,ha épp úgy jön ki. Nem gondolom,hogy el lenne kényeztetve. Én meg nem vagyok egy balhézós típus,szóval nem szeretnék úgy hozzáállni,hogy sokat fogunk balhézni,ha eddig nem balhéztunk.
2012. szept. 21. 08:50
 18/25 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy már megint itt tartotok!! De tarts ki, ha megszületett a pici, utána már úgysem fogsz tudni vele foglalkozni és magasról fogsz is tenni rá, úgyis a kislányod a legfontosabb!!

Ne agyalj azon, hogy miért csinálja ezt, próbálj inkább a nyugodt szülésre koncentrálni, nem most kell ezt a párkapcsolati krízist megoldanod. Ha szereted, szeresd tovább nyugodtan, biztos vagyok abban, hogy a baba érkezésével már nem fogsz ezen tépelődni.

2012. szept. 21. 09:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit kedves May C, hogy nem az a nők dolga, hogy cselédek legyenek otthon. Szeretetből én is megteszem, de ha egyszer hallanék ilyet, hogy ez a dolgom, ott lenne vége.

Talán ha többre tartanád magad, a párod is jobban megbecsülne, ne legyen már ez a világ legtermészetesebb dolga! Te egy értékes ember vagy, nem egy cseléd, a világ legnehezebb dolgát vállaltad, hogy kihordasz megszülsz és felnevelsz egy gyermeket, tartsd magad ennél jóval többre!

2012. szept. 21. 09:16
 20/25 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, és bevallom, én is valami rosszra gondolnék. :( Nem jó ez így!

Ha közel állsz anyósodhoz, akkor beszélj vele erről, kérdezd meg tőle, szerinte mi van. Hátha többet tud nálad, és tud jó tanácsot, segítséget nyújtani.

Imádkozom érted! S majd írj, ha megszültél, szerintem sokan drukkolnak!

2012. szept. 21. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!