S. O. S. , kérlek, mit tegyek? Nagyon kiborultam, pedig bármikor szülhetek.39hkm
Mekkora gyökèr! Az ember èletében az anyaméhben eltöltött idő is meghatározó. A stresszt érzi a babàd is. Tudom, h nehèz, mert leginkább most lenne szükséged törődésre, de ne sírj előtte. A kis p@cs érzi, h hamarosan jön a baba, és hisztivel akarja felhívni magára a figyelmet. Egy önző sz@r!
Próbálj meg befelé fordulni, figyeld a babóca rezdüléseit.
Ó, szegény!
Pedig el kellene vele beszélgetni, hogy mi történhetett, kihúzni belőle szép szóval. Lehet, hogy csak egy apró félreértés, vagy egy apró hülyeség, amin most rágja magát. Vagy a munkahelyén történt valami és nem akar ezzel terhelni téged, mert más gondjai is vannak.
Ha viszont beijedt a felelősség terhe alatt, akkor tényleg felejtős az ilyen pasi. Reméljük nem erről van szó!!
Mondjuk egyikünk sem tudhatja, hogy fog a leendő apuka foglalkozni majd a babájával és nekünk, anyukáknak kell 100%-ig helyt állnunk, de azért nem mindegy, ki vesz körül majd minket és milyen légkörben fogunk élni.
Beszélgess el vele a babáról, de csak pozitívan!!!, hogy milyen jó is lesz, amikor majd meglesz a pici, milyen sok jó dolgot fogtok együtt csinálni, stbstb, hátha kiugrik a szög a zsákból. :)
Remélem megoldódik a probléma!!!
Azért majd írd meg, ha megtudtál valamit, mert ez így elég fura.
Sajnálom, hogy már megint itt tartotok!! De tarts ki, ha megszületett a pici, utána már úgysem fogsz tudni vele foglalkozni és magasról fogsz is tenni rá, úgyis a kislányod a legfontosabb!!
Ne agyalj azon, hogy miért csinálja ezt, próbálj inkább a nyugodt szülésre koncentrálni, nem most kell ezt a párkapcsolati krízist megoldanod. Ha szereted, szeresd tovább nyugodtan, biztos vagyok abban, hogy a baba érkezésével már nem fogsz ezen tépelődni.
Még annyit kedves May C, hogy nem az a nők dolga, hogy cselédek legyenek otthon. Szeretetből én is megteszem, de ha egyszer hallanék ilyet, hogy ez a dolgom, ott lenne vége.
Talán ha többre tartanád magad, a párod is jobban megbecsülne, ne legyen már ez a világ legtermészetesebb dolga! Te egy értékes ember vagy, nem egy cseléd, a világ legnehezebb dolgát vállaltad, hogy kihordasz megszülsz és felnevelsz egy gyermeket, tartsd magad ennél jóval többre!
Nagyon sajnálom, és bevallom, én is valami rosszra gondolnék. :( Nem jó ez így!
Ha közel állsz anyósodhoz, akkor beszélj vele erről, kérdezd meg tőle, szerinte mi van. Hátha többet tud nálad, és tud jó tanácsot, segítséget nyújtani.
Imádkozom érted! S majd írj, ha megszültél, szerintem sokan drukkolnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!