150 cm vagyok, ténleg csak császárral szülhetek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 07:35
1/7 anonim válasza:
Én 153 vagyok, és ha nem lett volna komplikáció simán szültem volna.
2/7 anonim válasza:
153 cm vagyok és 2-szer szültem simán, bár nekem nem voltak óriás babáim (2800g és 3150g), akkor lehet, hogy császár lett volna.
3/7 anonim válasza:
156 cm vagyok, és simán szültem egy közel 4kg-os tündérkirálylányt:):):)
4/7 anonim válasza:
157 cm vagyok.Négy gyermekem van,simán szültem őket.
5/7 anonim válasza:
153cm vagyok,3500grammos fiut szültem simán.
6/7 anonim válasza:
158 cm vagyok,3220 g-os 55 cm-es babát szültem simán két éve:) igaz a képeken amit akkor csinált apa mikor kijött és felemelték megmutatni hát hozzám képest óriásinak tünt nem is tudom hogy fért el bennem:)
7/7 A kérdező kommentje:
Engem mindenáron megakar császározni a doki mert 150cm vagyok! De nemértem ha be van fordulva és sulyra most 2250pedig 34hetes vagyok,teljesen jó! Mért erőktdti,miközben belülről is minden tök3letes. Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 2. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!