Gerincsérvvel mindenképp csak császárral szülhetek? 2éve kezdődő sérvet diagnosztizáltak csigolya elcsúszással, de azóta nem tudom mi van vele. Ha természetesen szülhetek akkor kaphatok edát? 32hetes km.
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 12:54
1/6 anonim válasza:
Erre csak szakorvos tud válaszolni a pontos diagnózisod birtokában. Menj el dokihoz, kérdezd ki alaposan.
2/6 anonim válasza:
Bár nekem nem sérvem van, el van törve 4 csigolyám, a szülész szakorvoshoz (esetemben ortopédhoz) küldött, akitől papírt kellett vinnem, hogy enged-e normál úton szülni. Ha ő nem javasolta volna, császár lett volna, de nem volt gond, normál úton szültem.
Szerintem beszélj a szülésszel (nőgyógyászoddal) és menj szakorvoshoz, kérj ajánlást tőle.
3/6 anonim válasza:
Kezdődő porckorongsérvem van, és 34 hetesen becsípődőtt egy ideg, egy hétig nem tudtam felkelni, bőgtem minden mozdulatnál. Doki azt mondta, kell mr, meg neurológussal konzultáció, és valszeg császáros leszek. Aztán hála Isten elmúlt a fájdalmam, úgyhogy a dokim nem gondolkodott már ilyenben, simán megszültem a lányom és semmi gond nem volt.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok van remény "rendesen"szülni?Sajnos nincsenek meg a leleteim,mostmeg nem csinálnak mri-t,tünetem sincs ,nem fáj,csak félek nehogy valamit "elnyomjak"szülés közben-ha ilyet lehet egyáltalán.Amikor említettem a nődokinak,hogy volt ezzel bajom,csak lazán legyintet,h.ha már nem fáj akkor elmúlt.Nem tudtam,hogy a sérv elmúlhat..
2010. jan. 31. 19:29
5/6 anonim válasza:
A sérv kitüremkedik, ha becsípődik egy ideg. Azt hiszem vagyis valahogy így magyarázták nekem, azért érdekes hogy fáj e vagy sem. Ha nem türemkedik ki, akkor nem lehet a baba útjában, mert az zavarta a dokimat leginkább. És az egyik barátnőmnek is sérve van, rég óta, most másfél hós a kislánya és simán szülte. Szóval szerintem simán megszülheted. Utolsó voltam.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi:-)ezek jó hírek!!
2010. febr. 1. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!