Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rendszeres, nem görcsös...

Rendszeres, nem görcsös összehúzódásokkal mikor szülhetek?

Figyelt kérdés

Reggel voltam nst-n és a gép rendszeres keményedéseket jelzett. Jól felugrott a mutató,rendszeresen. Görcseim nincsenek, nyákdugó bent van, nyitott a méhszájam. De igazából nem történik velem semmi, csak a keményedések vannak időnként,amik nem fájnak,csak érzem őket. Azt mondta a doki,hogy lehet ma,holnap,hétvégén-bármikor szülés,ezt pontosan nem lehet megmondani. Ha semmi nem történik,akkor vasárnap reggel jelenés a szülőszobán. Holnapra vagyok kiírva..

Nektek mikor indult be ilyen estben? Mikorra szültetek meg?

Köszönöm, ha írtok, 39+6hkm.

2012. aug. 9. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha sokat pihensz, még bent maradhat, ha aktívabb vagy akkor begyorsíthatod a természetes folyamatot. Ha doki sem tudta megmondani neked, akkor itt tuti nem kapsz rá választ :)

Székleted még normális? Ha kezdesz f..ni, akkor kb 12 órán belül vagy (de 24h-án belül tutira). Kitartás!!

2012. aug. 9. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2012. aug. 9. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még egyben vagyok. Sajnos nem történik semmi, se görcsök,se hasmenés:-( De összehúzódásaim egész nap voltak, épp most is egy. Asszem nincs más hátra,mint várni...!
2012. aug. 9. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia? Meg van már a baba?
2012. aug. 11. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig semmi. Ma néztek magzatvizet,tiszta. Az nst se mutatott fájásokat,holnap megyek újra! Már 40+2..
2012. aug. 12. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!