Miért lehet, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnnek a rendszeres fájások?
Élettani szléseknél megfigyelték, hogy a fájások este/ éjjel rendszeresek, majd reggelre teljesen elmúlhatnak. EZ azért lehet, mert genetikeilag, evolúciósan úgy vagyunk kódolva, hogy az újszülött éjjel, a lehető legnyugottabb körülmények között jöjjön a világra. Háborítatlan szülések esetén a babák túlnyomó többsége éjjel születik:).
Nem tudom,első baba- e de ha már van tesó, akkor az is benne lehet, hogy a szervezeted és a tudatalattid a fent említett okból éjjeli szülésre készül, amikor a tesó alszik.
Szia!
Csak annyit tudok írni, h a szülés előtt napokkal nekem is voltak "rendszeres" jóslóim, aztán abbamaradtak. Azért volt nehéz megkülönböztetni az "igaziakat", de talán annyi a különbség, h az igaziak erősssége mélyebb, tehát egy jó kis mensis görcshöz hasonlít, és idővel erősödnek. Nem tudom megfogalmazni, mennyire, de azt lehet ösztönösen érezni!
Első vagyok.
Túlnyomó részben:), ebben az is benne van, hogy van, aki nem:).
MIvel a szülés nem csak testileg, hanem lelkileg is egy nagyon összetett folyamat, ha valaki pl. délelőtt az oviban/ nagymamánál... tudja biztonságban a nagyobbakat, akkor a lelki gát a kicsi születése elől ekkor gördül el. Vagy ha mittudom én reggel teszi el az utolsó vasalt kisruhákat a szekrénybe, amikor minden a helyére kerül, akkor ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!