Akinek nem rendszeres volt a ciklusa miből gondolta hogy nem simán késik hanem baba lesz?
Nekem mostanában(pár hónapja) késik,az egyébként mindig 31 napos mensim!Természetesen okom van gondolni a terhességre,de így hogy mostanában ezt csinálja nem "merek" rá gondolni!
Tesztelni csak jövő7 után akarok mert annál később sose jött még meg!
Vélemények?
Soha nem volt rendszeres a ciklusom,akkor mikor terhes lettem onnan gondoltam,hogy ketten vagyunk,1 iszonyatosan feszült a cici,jobban mnt mikor meg kéne jönni. 2 nem görcsöket éreztem a méhemnél hanem szúrást,nyomást. 3 iszonyatosan boldog pillanataim voltak,csak egyszerüen egy olyan boldogság kerített hatalmában mint még soha 4 volt egy hírtelen vérpecsét a fehérnemün.
Ekkor még nem teszteltem,de gyanus voltam magamnak és mindenkinek:D a teszt az halvány pozitiv lett.Két nap múlva a doki 4-5 hetes terhességet állapított meg :P
Nekem nagyon rendszertelen volt és most is az.
Az volt gyanus, hogy mindent felböfögök, és a mellem is rettenetesen feszült. És még nem is késett, mikor csináltam tesztet, ami egyértelműen pozitiv lett. Ez pénteki nap volt, hétfőn az ultrahang 2-3 hetesnek látott. Ennek márciusban lesz 4 éve.
Szia!
Nekem is 31-32 naposak voltak a ciklusaim, de a terhesség előtti pár hónapban 36-38, így nem tudtam, hogy most pontosan mi van. Majdnem 2 évet vártunk a babára, így nem mertem tesztelni, és mivel nem tudtam, hogy éppen abban a hónapban hány napos lesz a ciklus, nem tudtam mikorra várjam a menszit. Csak pár tünetem volt: enyhe pár percig tartó émelygés, szédülés, és a hőm. nem esett le, semmi más. A 42. napon csináltam meg a tesztet délután, ami pozitív lett.
Drukkolok neked.
Üdv: 13hkm
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hát természetesen megint késik de jövő7en kiderül!:)
Azért még várom a további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!