Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nem rendszeres volt a...

Akinek nem rendszeres volt a ciklusa miből gondolta hogy nem simán késik hanem baba lesz?

Figyelt kérdés

Nekem mostanában(pár hónapja) késik,az egyébként mindig 31 napos mensim!Természetesen okom van gondolni a terhességre,de így hogy mostanában ezt csinálja nem "merek" rá gondolni!

Tesztelni csak jövő7 után akarok mert annál később sose jött még meg!

Vélemények?

2012. jan. 15. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a rosszullétekből gondoltam de akkor már 7 hetes voltam. :O
2012. jan. 15. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
szia!!sajnos ezt nem nagyon lehet tudni!!most pont én is így vagyok!!elvileg már meg kellet volna jönnie!!és nem tudom mi is van!!én elvileg görcsölni szoktam előtte meg a hőm is leesik!!remélhetőleg add valaki erre választ mert engem is érdekel!!
2012. jan. 15. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Soha nem volt rendszeres a ciklusom,akkor mikor terhes lettem onnan gondoltam,hogy ketten vagyunk,1 iszonyatosan feszült a cici,jobban mnt mikor meg kéne jönni. 2 nem görcsöket éreztem a méhemnél hanem szúrást,nyomást. 3 iszonyatosan boldog pillanataim voltak,csak egyszerüen egy olyan boldogság kerített hatalmában mint még soha 4 volt egy hírtelen vérpecsét a fehérnemün.

Ekkor még nem teszteltem,de gyanus voltam magamnak és mindenkinek:D a teszt az halvány pozitiv lett.Két nap múlva a doki 4-5 hetes terhességet állapított meg :P

2012. jan. 15. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon rendszertelen volt és most is az.

Az volt gyanus, hogy mindent felböfögök, és a mellem is rettenetesen feszült. És még nem is késett, mikor csináltam tesztet, ami egyértelműen pozitiv lett. Ez pénteki nap volt, hétfőn az ultrahang 2-3 hetesnek látott. Ennek márciusban lesz 4 éve.

2012. jan. 15. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 31-32 naposak voltak a ciklusaim, de a terhesség előtti pár hónapban 36-38, így nem tudtam, hogy most pontosan mi van. Majdnem 2 évet vártunk a babára, így nem mertem tesztelni, és mivel nem tudtam, hogy éppen abban a hónapban hány napos lesz a ciklus, nem tudtam mikorra várjam a menszit. Csak pár tünetem volt: enyhe pár percig tartó émelygés, szédülés, és a hőm. nem esett le, semmi más. A 42. napon csináltam meg a tesztet délután, ami pozitív lett.

Drukkolok neked.

Üdv: 13hkm

2012. jan. 16. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Hát természetesen megint késik de jövő7en kiderül!:)

Azért még várom a további válaszokat!

2012. jan. 16. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!