7hetes terhes vagyok (most derült ki). Sosem volt rendszeres a ciklusom. Most is azt hittem hogy csak késik vagy kimaradt. Elmentem dokihoz aki közölte a tényt! Most mi legyen?
Az a baj hogy dohányzom kávézom.ti hogy tudtatok egyik napról a másikra megszabadulni a káros szenvedélyektől?
Ja és miért nincsen semmilyen terhes tünetem?(néha fájdogál a hasam,meg fehér krémes folyásom van)de csak ennyi
Ezt neked kell eldöntened? Van állandó partnered? (már bocsi). Anyagilag készen vagytok Rá, Párod akarja a babát?
Ha ezeket eldöntötték azután ráérsz azon gondolkozi, hogy mi lesz a káros szenvedélyekkel.
Egy gyenge kávét megihatsz, 3:1-bent. A cigit muszáj leraknod. Nézd meg, hogy tapaszolni lehet-e.
Nem mindenkinek van tünete, hányingert meg ne akarj :-)
Lehet, hogy a jövő hetet végighányod.
A kávé nem gáz, a cigi igen. Ha rágyújtanál, gondolj arra, hogy mekkora szívás lenne egész hátralévő életedben egy saját hibádból betegen született fogyatékos baba gondozása, és tedd le a cigit.
Ha megszületett, remélhetőleg egészségesen, akkor pedig azért ne gyújts rá többet, mert a babának EGÉSZSÉGES mamára van szükséges, minél hosszabb ideig, aki még az unokák nevelésébe is besegít.
Hogy megtartod-e, arra már írták: van-e párod, akarja-e, bár nekem az a véleményem, hogy ha nem akarja, miért nem húzott gumit, az ő felelőssége is. Ha választani kéne egy baba és egy olyan pasi között, aki megcsinálja a gyereket, aztán el akarja vetetni, inkább a babát választanám.
Ha nincs állandó partnered, akkor egyedül a tiéd a döntés.
De ne a cigifüggőséged határozza meg a döntést! Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy fontosabb napi valahány szál cigi elszívása, mint a gyereked.
Gondolj a kisbabádra és így könnyebb lesz letenni a cigit.Én mikor megtudtam annyi idős terhes voltam pont mint te.:)
Egyik napról a másikra letettem a cigit is és a főzött kávét is mivel ha kávéztam cigiztem.:)
Néha megiszok egy 3 in 1-bent de azóta sem gyújtottam rá,pedig elötte napi 1 dobozzal elment.:(Nem is hiányzik,és ingerült sem voltam.Belegondoltam abba,hogy a kis picuri itt van.Hozzáteszem előtte akárhogy akartam nem tudtam letenni a cigit.És sikerült,soha többet nem gyújtok rá.Most már zavar a cigi szag....:D
22hkm
Szia!
Az utolsó két válaszólóval teljesen egyetértek,mindenképp el kell hagyni a cigit,a kávé maradhat,még ha jó erős fekete is(legfeljebb csak napi egyet iszol belőle).
Magadban kell helyretenni a dolgokat,(párkapcsolat,leendő apa hozzáállása,van-e már gyermek,babát vagy téged veszélyeztető tényzők...)
Amennyiben úgy döntesz,vállalod a babát,kívánok jó egészséget mindkettőtöknek!
:-)
Én ugyan nem kávéztam, de cigiztem, de amint megtudtam, hogy terhes vagyok, azonnal letettem. Azóta már lassan 2 és fél év telt el.:)
Én eldöntöttem, hogy nem akarom a babámat mérgezni, amikor már megszületett és nem is szoptattam, akkor pedig azt döntöttem el, hogy az erre költött pénzt inkább rá költöm.
Még a mai napig is néha érzem, hogy szívesen rágyújtanék, de hatalmas akaraterőm van, így nem gyújtok rá.
Ha akarod a babát és úgy érzed készen is állsz rá és az anyagiakban is minden rendben lesz, akkor egy csodálatos kisfiú vagy kislány anyukája leszel néhány hónap múlva.:)
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
A babát természetesen megtartjuk és nagyon nagyon örülünk neki(az egész család).A kávéval nem is lesz gond csak a cigivel.akár hogyan győzködöm magam nagyon nehéz nem rá gyújtani.de remélem lesz elég erőm letenni.Nektek milyen tüneteitek voltak?nekem minden olyan mint azelőtt és kicsit zavar hogy nem vettem észre hogy baba van....miért nincsen tünetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!