7hetes terhes vagyok (most derült ki). Sosem volt rendszeres a ciklusom. Most is azt hittem hogy csak késik vagy kimaradt. Elmentem dokihoz aki közölte a tényt! Most mi legyen?
Az a baj hogy dohányzom kávézom.ti hogy tudtatok egyik napról a másikra megszabadulni a káros szenvedélyektől?
Ja és miért nincsen semmilyen terhes tünetem?(néha fájdogál a hasam,meg fehér krémes folyásom van)de csak ennyi
Ha meg lesznek tüneteid akkor az lesz a zavaró...:D
Nekem sem volt csak éreztem,hogy valami nincsen rendben,ez után következett a mell érzékenysége és duzzadása....:)Sok boldogságot kívánok a kis csöppséghez...:)
Nekem a 7.héten már kemény hányingerem volt,így rágyújtani sem tudtam...
Remélem neked is sikerül majd minél előbb letenned,bár tudom,nem könnyű,de most már van miért! :)
Így van!!!! :D
mindent meg is teszek annak érdekében hogy sikerüljön letenni!
17.23-as vagyok.
A terhesség velejárói nem feltétlenül jelentkeznek azonnal.Pl.én már rég tudtam,hogy babát várok,és kb.a 9-10. héten kezdődtek a rosszulléteim,sajnos hányni nem tudtam,viszont olyan hányinger kínzott,hogy azzal már vallatni lehetett volna.A terhességem 5.hónapjáig kínzott.Utána sokszor álltó helyemben el tudtam volna aludni.A vége felé pedig rámtört a "fészekrakó-láz",vagyis takarítottam,ha kellett,ha nem.(Azóta sem takarítottam annyit,most hogy itt van a kicsi,se erőm,se időm...)
Viszont majdnem végig kívántam az erőspaprikát,és mindent ami erős,csíp,vagy savanyú(Volt olyan,hogy a toroskáposztának való aprókáposztát kétszer vettem a boltból,mert mire kitakarítottam,és odakészítettem volna a húst,befalatoztam..:-)
A nagyfiammal pedig csak a tejet vedeltem,és a zsíroskenyérért meg tudtam volna halni,és egyáltalán nem voltam beteg vele.Szóval két terhesség sem lehet egyforma.
Kívánok nagyon boldog "kismamaságot"!
(Ha lesz kedved,írj még magadról,és a terhességedről!)
:-)
Csatlakozom.Csak így tovább!
Élvezd ki a pároddal ezt a kis időt,amit még kettesben el tudtok tölteni,így a kapcsolatotok is mélyebb lesz ezáltal,és feltöltődsz lelkileg is!
:-)
( 17.23-as vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!