Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatás alatt teherbeesésnek...

Szoptatás alatt teherbeesésnek mik az első jelei? A baba 6 hónapos. Menses még nem rendszeres.

Figyelt kérdés
szoptatás alatt terhesség
2012. febr. 10. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én Lányom 15 hónapos, még 3* szopizik egy nap és a héten lett pozi a tesztem. Nekem ugyan azok voltak a tüneteim, mint az első babánál. Masszív hányinger, pocakfeszülés, pattanások a nyakamon és olyan fura felfázás-szárazság szerű érzés. Így már a teszt előtt 1 héttel tudtam, hogy baba van a pocakban:o)
2012. febr. 10. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 20 hós volt ugyan a lányom,mikor terhebe estem,de nekem is ugyanazok voltak a tüneteim (mondjuk a lányom szólt is,hogy "anya babi bent")Mell feszülés, felfázás szerű érzés,pocakszurka!

Én már mensiztem,de hamarabb tudtam mint ahogy kimaradt volna,tesztet is 4nappal a nemvárt előtt csináltam pozi lett!

2 éves kislány és 27 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. febr. 10. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még meg se jött a menstruációm, a 8 hós kisányom 3x szopott egy nap, mikor újra beköszönt a gólya. Onnan tudtam, hogy terhes lehetek, hogy a peteérést elég egyértelműen éreztem. Vártam 2 hetet és 2 csíkos lett a teszt!:) Amúgy előtte is havonta megcsiáltam egy tesztet, nehogy elmenjek valami mellett.:)

10 hós kiscsaj és 12 hetes pocakbébi anyukája

2012. febr. 10. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Hú, nagyon dúrva amiket írtok! Terveztétek a babát vagy véletlen csúszott be? Azért lehet nem lenne bátorságom egy pici baba mellé bevállalni egy tesót! Bár én is így lettem. Nővérem 3 hónapos volt mikor én már a pocakban voltam. Anyám onnan tudta hogy baba van, hogy a nővérem egyik napról a másikra nem akart cicizni! Nekem most 2,5 éves a lányom és most vagyok a tesóval a30. hétben. Így is már aggódok eleget hogy milyen lesz majd 2 bébivel!
2012. febr. 10. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Onnan tudtam, hogy terhes vagyok, hogy terveztük a babát és tesztet csináltam:)

Kislányom akkor volt 10 hónapos, utána el is választottam, nálunk már csak alváshoz volt cici.

2012. febr. 10. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!