Szoptatás alatt teherbeesésnek mik az első jelei? A baba 6 hónapos. Menses még nem rendszeres.
Nekem 20 hós volt ugyan a lányom,mikor terhebe estem,de nekem is ugyanazok voltak a tüneteim (mondjuk a lányom szólt is,hogy "anya babi bent")Mell feszülés, felfázás szerű érzés,pocakszurka!
Én már mensiztem,de hamarabb tudtam mint ahogy kimaradt volna,tesztet is 4nappal a nemvárt előtt csináltam pozi lett!
2 éves kislány és 27 hetes pocakcsajszi anyuja
Nekem még meg se jött a menstruációm, a 8 hós kisányom 3x szopott egy nap, mikor újra beköszönt a gólya. Onnan tudtam, hogy terhes lehetek, hogy a peteérést elég egyértelműen éreztem. Vártam 2 hetet és 2 csíkos lett a teszt!:) Amúgy előtte is havonta megcsiáltam egy tesztet, nehogy elmenjek valami mellett.:)
10 hós kiscsaj és 12 hetes pocakbébi anyukája
Onnan tudtam, hogy terhes vagyok, hogy terveztük a babát és tesztet csináltam:)
Kislányom akkor volt 10 hónapos, utána el is választottam, nálunk már csak alváshoz volt cici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!