S. O. S. , kérlek, mit tegyek? Nagyon kiborultam, pedig bármikor szülhetek.39hkm
Figyelt kérdés
Már sokszor írtam ki kérdést,párommal sok nehéz napot éltünk meg a terhességem miatt. Azonban így a végére,már teljesen normális,kedves aranyos volt. Nem tudom mi történt. Kedden délelőtt még a telefonban teljesen normális volt,aztán mikor hazajött nem szólt hozzám. Azóta sem.. Szerdán este még odabújt hozzám(bár nem szólt hozzám ugyanúgy) de tegnap óta már az sem. Ha én odabújok,ellök. Kérdeztem mi baja,azt mondta semmi.Végigbőgtem az éjszakát,ma reggel kérdeztem,hogy miért csinálja ezt,semmi válasz. Kértem,hogy öleljen legalább meg,ne hagyjon így itt,de semmi. Tegnap mondtam neki,hogy hozza haza a telefon töltőmet,mert elvitte,én le fogok merülni,és ha bármi beindul,senkinek nem tudok szólni. Erre nem hozta haza. Kérdeztem,mi lesz a telefonommal,nem tudja... Miért pont a szülés előtt csinálja ezt? azt sem tudom,miért,nem vesztünk előtte össze meg semmi,csak hazajött és azóta nem beszél velem egyetlen árva szót sem. Nagyon megvisel,nem tudom mit csináljak =( Ma a szüleinél alszunk elvileg,mert hajnalban vinni kell tesóját a reptérre,de így fogalmam sincs,hogy mi lesz,hogy egyáltalán elvisz-e,vagy haza se jön,nem tudok semmit.. =(2012. szept. 21. 07:30
1/25 anonim válasza:
Volt valami előzmény, napokkal vagy esetleg hetekkel ezelőtt?
2/25 anonim válasza:
oltári bunko lehet egy mérvado pofon jot tenne neki h igy nem törödik veled akkor ne is számits arra hogy a babával egy percig is fog foglalkozni.
Lépj ki a kapcsolatból most amig nem késö
3/25 anonim válasza:
Hát itt aztán nem tudni mi történt, az biztos. Lehet hogy beijedt a felelősségtől? Vagy a szüléstől? Ki tudja. Nem is tudok tanácsot adni, ne haragudj. Kérdezz rá, hogy attól fél-e, hogy lesz egy gyereketek, ami ugye óriási felelősség. És fél hogy nem tud vele megbírkózni.
4/25 anonim válasza:
Mi az hogy fél? sextöl nem félt? mitöl ilyedt be? jeszsuos nem 18 éves Palirol beszélünk. Vga yigen? 30 as éveibe járo férinak tudni akell hogy mit vállalt be ha meg nem akarja fogja a cokmokját lépjen le a fenébe
6/25 anonim válasza:
4. Honnan veszed, hogy a kérdezö meg a párja 30 körüliek és nem 18 évesek?
7/25 A kérdező kommentje:
Nem,nem volt semmi előzmény,ezért nem értem én sem. Nem vesztünk össze,semmi,telefonon még beszéltünk,akkor normális volt,és mikor hazajött azóta nem szól hozzám. Ő 29 éves én meg 21. Gondolkoztam persze,hogy kilépek,de egyrészt szeretem,és szeretnék rájönni,mi baja,másrészt meg bármikor szülhetek,minden készen van már,most hogy vinném el a kiságyat meg ezeket? Én csak értetlenül állok az egész előtt. Meg közben félek,hogy ha a telefonom lemerül,akkor mit csinálok.
2012. szept. 21. 07:43
8/25 anonim válasza:
beszélj a szomszédokkal és kérj telefont. akkor is az a véleményem hogy tahó és ugy rúgnám ki hogy ellszállan hazáig. nem viselkedhet igy egy "Férfi"
Áttol nem félsz hogy a babával mit fog csinálni ha egyáltalán látni akarja?
Mert ha már töled elhuzodik és nem bezsél veled akkor mégis vit vársz el töle?
9/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mert egyik pillanatról a másikra történt ez,és azt sem tudom,hogy miért nem szól hozzám. A hétvégén még a szobát csinosítgatta,meg pakolta a cuccokat és mindenkinek mondogatta,hogy most már bármikor megérkezhet stb..Aztán mondom,kedden meg így jött haza. szóval fogalmam sincs,hogy mi történhetett. A szomszéd jó ötlet,köszönöm,én annyira kiborultam,hogy eszembe sem jutott ilyen nyilvánvaló dolog.
2012. szept. 21. 07:48
10/25 anonim válasza:
mindenképp kérj kölcsön telot és mond a szomszédoknak ha be kell vinned téged segítsenek. utolsó voltam
könnyű gyors szülést kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!