Öntenétek belém egy kis lelket, ma totál kiborultam?!
39 hetes+ 2 napos terhes vagyok. Éjjel fél kettő körül kezdődtek a jóslóim (igazából már olyan este 10 körül is voltak keményedéseim, de azok nem fájtak, de azért nem tudtam aludni tőlük), amik a kellemes fürdő hatására elmúltak annyira, hogy eltudtam aludni kb 3- fél 4 fele. Viszont reggel megint elkezdődtek olyan 7 körül.
Iszonyatosan fáj a hátam közepe és a derekam, ami miatt zsibbadnak és picit fájnak a lábaim is. Az alhasamban reggel óta FOLAMATOS menstruáció szerű görcs van és kb 15-20 percenként keményedik a hasam (bár ezek most kicsit enyhültek). A baba mocorog, viszont ez fáj. A mozgásával nyílaló fájdalmat okoz, amit nem csak a méhemben, de a hüvelyemben is érzek.
Ettől az egésznap tartó folyamatos fájdalamtól és az éjszakai nem alvástól totál kivagyok ma. nincs kedvem semmihez és egyfolytában a sírás kerülget. Próbáltam pihenni,de nem volt jó az sem. Úgy érzem, hogy ezt már nem bírom tovább. Annyira elegem van. És emiatt meg még lelkiismeret-furdalásom is lett. Nagyon pocsék ez a nap!!
Biztos vagy benne, hogy ezek nem szülési fájások? Van akinek a dereka fáj, és mellette vannak menstruáció szerű görcsei. Nem sűrűsödnek ezek a fájások? A nyilalások azért vannak, mert nyílik a méhszájad, ez jó jel. Szóval szerintem ne add fel, ma vagy legkésőbb holnap babázhatsz. :-)
Drukkolok hogy mihamarabb!
2 kisfiú anyukája
Hát a leírtak alapján úgy gondolom már csak néhány óra választ el életed egyik legfontosabb állomásától, Anyuka lesz belőled :)
Lelkiismeret-furdalásod pedig ne legyen, nem könnyű menet ez... az utolsó napok-órák bizony embert próbálóak. Próbálj lazítani, elnyúlni egy párnákkal kirakott kényelmes fotelben, vagy ha van óriáslabdád akkor azon ilyenkor (is) nagyon jó ülni. Egy langyos tea, egy csöpögős szerelmes film... Ha otthon van a párod, kényeztessen, simogasson, masszírozzon. Élvezzétek az utolsó napokat/órákat kettesben.
Kitartás! Könnyű szülést kívánok!!
Kit vársz? Kisherceg vagy hercegnő költözik közétek?
En pont igy ereztem szules elott! Sot kozoltem is a parommal, hogy en ezt nem birom, elegem volt, nem csinalom tovabb! :-)
Fel a fejjel! Amit leirtal az alapjan 24 oran belul kint lesz a baba! :-) Legyel eros, ugyes, ha megvan a baba utana minden szep es jo lesz, es a mai napon utolag majd mosolyogni fogsz!
Nagyon aranyosak vagytok! :)
Szerintem csak jóslók, már hetek óta ez megy. Néha jobb, néha pedig ilyen pocsék érzések fognak el. Ssajnos, reggel óta nem változik semmi: sem jobb, sem rosszabb. Már nagyon kivagyok. Felhívtam a férjem is, elkezdtem sírni neki a telefonba, hogy ezt nem bírom tovább és nem akarom ezt így. Meg egyébként is elegem van mindenből. Szegény, meg csak hallgatott és nem tudott, csak annyit kérdezni, hogy haza jöjjön-e, attól jobb lenne? :)
Amúgy második baba lesz, és most kislányt várunk. Már van egy 3 éves hercegünk, aki éppen oviban van. :)
a huvelybe nyilalo fajdalom lehet holyaghurut jele is nezess egy pisit mert a terhesseg alatt sokszor tunetmentessen lehet holyaghurut.
Ha elofajasok en innak egy babakoktelt es szerelmeskednek egy jot a ferjemmel aztan jojjon aminek jonni kell.
Én 38 hetes vagyok, és kb. két hete hasonló tüneteim vannak, mint neked. Szintén 2. baba, első oviban. :)
Én is kezdek besokallni, már nagyon nehéz így a végére. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!