Ki az aki spontán vetélés után rögtön terhes lett és egy menszit se várt meg? Kockázatok? Baj lett belőle?
49. vagyok.
én 17 hetes vagyok :)
még nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány
gratulálok a kisbabához!
azóta az én lányom is megszületett :)
2013 szeptemberében
Ne izgulj, minden rendben lesz!!
Egy kicsit hosszú leszek, de úgy gondoltam leírom a történetet, mert anno nekem is sokat segített, hogy jobban legyek, mikor pozitív történeteket olvastam.
2013.05.16-án missed ab miatt műtöttek 5-6 hetes terhes voltam akkor. Elkenődtem, mert nagyon szerettem volna babát.
2013.08.02-án elmentem nőgyógyászhoz, mert addig semmilyen vérzésem nem volt, és már zavart, hogy nem áll vissza a ciklusom. Ekkor Norcolut gyógyszert írt fel, a ciklus elindítása okán. Beszedtem és vártam, majd mikor még 08.22-én sem volt semmi csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Visszamentem az orvoshoz, aki megállapította, hogy 4 hetes terhes vagyok. Szerencsére a gyógyszertől nem lett semmi baja a picinek. Azóta 10 hetes a kislányom, és békésen alszik a kiságyban.
Tényleg jó ilyen pozitív végkimenetelű példákról olvasni :)
Remélem, hamarosan nálunk is bekövetkezik a kis csoda ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!