Ki az aki spontán vetélés után rögtön terhes lett és egy menszit se várt meg? Kockázatok? Baj lett belőle?
Figyelt kérdés
teljesen kiürültem annyira szeretném a babát nem bírok még egy hónapot várni!!a lelkem nagyon akarja,úgy érzem a testem is!2012. szept. 19. 14:53
11/62 A kérdező kommentje:
hála istennek nálad is minden rendben!szedsz valamit terhes vitaminon felül?én még érzek néha kisebb méh összehúzódásokat azt hiszem ez normális!te?
2012. szept. 20. 14:01
12/62 anonim válasza:
Igen minden oké.Már nincs se vérzés se barna maszat.Enyhe méhösszehúzódást ritkán érzek én is, ahogy írtad.Néha olyan enyhe mensigörcs szerű néha meg hasszurka szerű.Ezenkívül van fehér krémes folyásom is, amit én annak könyvelek el, hogy tényleg visszaállt minden az eredetibe.Vitamint csak folsavat szedek, semmi terhesvitamint.TE hogy érzed magad?:)
13/62 A kérdező kommentje:
mától nekem sincs barnázás!át váltott normál folyásra,gravidát szedek! nem gondoltál cickafark-palástfű teát inni?én szeretnék de egyszerűen képtelen vagyok a gyógynövény teákat meginni,rosszul vagyok az ízüktől!!nincs valami méh erősítő kapszula :-) ???
2012. szept. 20. 15:42
14/62 anonim válasza:
Fű allergiám van így a cickafarkfű tea nálam kilőve alapból.Az E-vitaminról tudom, hogy erősíti a méhnyálkahártyát bár én azt most nem szedem.Anno mikor próbálkoztunk nem hozott eredményt, de van akinek bejött. Próba szerencse:)Én csak sima folsavat szedek, semmi mást.Számolgattak, meg agyaltam és ha 28 napra jönne meg a műtét után akkor 26 körülre nem kéne várjam.Te hogy vagy ezzel?
15/62 A kérdező kommentje:
milyen műtét után?nekem okt.11re nem kéne hogy megjöjjön ha 28 napot számolok a vetélés után!ma már tojásfehérje nyákom van és ez még csak a 8.ik nap,ma mindenképp együtt leszünk :-)
2012. szept. 21. 12:06
16/62 anonim válasza:
Missed ab műtét után.Nem volt már szívhangja így erre a sorsra jutottunk sajnos:(
Közbe az égiek nagyon nincsenek velem mert gyönyörű szép méhgyulladásom van és lórúgásnyi antibiotikumot szedhetek egy hétig...Remélem Te sikerrel jársz:)!
17/62 A kérdező kommentje:
Azt hittem te is spontán vetéltél?!és hanyadik héten voltál? milyen tünetekkel jár a méhgyulladás?
2012. szept. 21. 21:10
18/62 anonim válasza:
Kerek betöltött 8. héten.Utána pár nap vérzés, hasgörcs meg még a terhes tünetek.Aztán pár nap barnás folyás majd maszat aztán abbamaradt minden.Jöttek néha a hasgörcsök, amiket mensi görcsöknek tudtam be aztán a nagy fenét...Szépen begyulladt a méhem.Először azt hittem felfáztam, de ügyelet lett a vége a nőgyógyászaton hajnali fél 4-kor.Megvizsgáltak, azt mondták, hogy szép zárt a méhszájam, azzal nincs gond, teljesen kiürült a méhem is, ott is minden rendben, csak épp bevan gyulladva.Kaptam antibiotikumot és ennyi.Szóval a tünetek teljesen hasonlóak voltak a mensi görcsökkel, illetve szurkáló fájdalom a petefészkek és a méhem környékén.Én naív meg még pé-re gondoltam..:)
19/62 A kérdező kommentje:
ilyet én is éreztem,de másnapra el is múlt,akkor jött a tojás fehérje!te szept.26-ra nem várod?
2012. szept. 23. 08:33
20/62 anonim válasza:
Csináltam ma reggel egy clearblue digi tesztet és pozitív.1-2 hetet jelez még a kijelző azaz 3 hetesnek felelek meg.Előző terhességből visszamaradás kizárt mert 2x is negatív lett az orvosi lelet.Viszont volt pár csepp vér a bugyimba:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!