Vetélés után (spontán indult, de műszeresen be kellett fejezni), ha teherbe esek ismét, a dokinak adnia kell terhességmegtartó gyógyszert?
Figyelt kérdés
Van már egy lányom, vele semmi baj nem volt a terhesség során, viszont a 2. baba elment sajnos.2012. márc. 26. 16:51
1/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha lelkiismeretes elküld vérvételre megnézetni a progeszteronszinted és ha alacsony gyógyszeresen pótolni kell mert az alacsony progeszteronszint gyakran okoz vetélést.
2/8 anonim válasza:
Én is így jártam, mint te. Nekem nem adott semmilyen gyógyszert a következő terhességkor. Nem volt semmi gond, holnap lesz 6 hónapos.
3/8 anonim válasza:
Én első babánkat vesztettem el:( Következő egyből összejött, ahogy próbálkozhattunk. 9 hetesen látott először doki és Utrogestan hüvelygyöngyöt kellett szednem a 12.hétig. Teljesen panaszmentes vagyok az elejétől, de megnyugtató volt, hogy szedhettem a gyöngyöket :) Jó egészséget mindenkinek!! 26+4 hkm
4/8 anonim válasza:
Nekem a kicsi lányom elött is volt missed ab-om és a pocaklakó elött is , nekem nem írt fel semmit a doki, csak terhes vit és e-vitamin, most 16 hetes vagyok és eddig minden rendben. Kérdeztem a dokit mind 2x, hogy nem kell-e szednem valamit, azt mondta, hogy minden terhesség más és ha nincs panaszom ő nem ír fel gyógyszert... attól még megnyugtatott volna, ha van gyógyszer, de mostmár így is jó...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, akkor doki függő, de gondolom, ha lesz panasz akkor ad rá. Már én is gondoltam rá, hogy e-vitamint is szedek majd.
2012. márc. 26. 18:38
6/8 anonim válasza:
Én nem kaptam, a doki azt mondta ő nem hisz benne, ha a baba el akar menni akkor el is fog. Problémamentes terhességem volt.
7/8 anonim válasza:
Szia!
Én az első babámat elvesztettem, másodiknál nem kaptam gyógyszert, őt is elvesztettem a harmadiknál kaptam utrogestant, amit a 12. hétig kellett alkalmazni! Ő velünk maradt kislány és másfél éves. Most a kistesót terveztük, újból kaptam utrot, de őt is elvesztettük. Ez volt a harmadik vetélésem. Pedig nagyon vártuk a kistesót! Most vizsgálatokat fogunk kérni!
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Kitartást kívánok és azt, hogy minél előbb sikerüljön a baba!
2012. máj. 12. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!