Spontán vetélésem volt, és utána megműtöttek. Mire kell figyelnem, mit szabad és mit nem? Kádban fürdés, nemi élet, stb?
Nekem is volt 7 hetesen, bár műtét nem volt a végén, én a kádban fürdést kerültem. Nekem úgy zajlott le, mint egy sima mensi, úgyhogy utána minden ugyanúgy volt, mint előtte.
A szexet abszolút nem kívántam, de ez csak a lelki állapotom miatt volt, amúgy lehetett volna. Nem tudom műtéti befejezés esetén miként van a nemi élet korlátozva.
nekem is 3 hetet mondtak, amíg vigyázni kell a fertőzéssel.
3 hónap múlva pedig már megfoganhat a pici (úgy mondták, hogy ha előbb foganna, az sem probléma, ki lehet hordani, csak jobb, ha pihen a szervezet. neünk épp 3 hónapra fogant a babánk, azóta már 1,5 éves.)
vigyázz magadra! sok sikert!
Köszönöm a válaszokat. Nekem senki nem mondott semmit... :( Bár én voltam a buta, mert nem is kérdeztem semmit.
Kedves utolsó! Hát hétfőn volt a műtétem, és ma már porszívóztam is, és van egy 9 hónapos nagylányom, őt muszáj emelgetnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!