Terhesen, fürdés? (Mit gondoltok erről? )
Figyelt kérdés
Balatonra mennénk nyaralni, kb. 6 hónapos terhes leszek akkor. Csak pancsizzak a vízben, vagy fürödhetek is?2011. júl. 20. 15:21
1/7 anonim válasza:
Ha nem vagy nyitva, szerintem nyugodtan fürödhetsz is!
De biztos ami biztos, kérdezz rá az orvosodnál, hogy ő mit mond!
2/7 anonim válasza:
Én rákérdeztem az orvosomnál, azt mondta, hogy terhesen is nyugodtan lehet fürdeni. Tévhit, hogy nem lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi! És bocsi ha buta kérdésnek tűnik, de ilyenkor nem kell pl. tampont felrakni?
2011. júl. 20. 15:31
4/7 anonim válasza:
Ha nincs nyitva a méhszáj, akkor nyugodtan fürödhetsz és nehogy betegyél tampont:-) Nem kell!
Mi a jövő héten megyünk 1 hétre, 28 hetes elmúltam és már alig várom, hogy megfürödhessek a Balcsiban:-)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi! :) akkor neked is jó fürdőzést!:)
2011. júl. 20. 15:40
6/7 anonim válasza:
Tampont pont hogy nem szabad betenni, mert könnyebben felszívja és továbbíthatja a bacikat!!!
Jó fürdőzést mindkettőtöknek! :)
7/7 anonim válasza:
Így van, nem kell tampon és nem is szabad felrakni!
Viszont fürdeni nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!