Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az aki spontán vetélés...

Ki az aki spontán vetélés után rögtön terhes lett és egy menszit se várt meg? Kockázatok? Baj lett belőle?

Figyelt kérdés
teljesen kiürültem annyira szeretném a babát nem bírok még egy hónapot várni!!a lelkem nagyon akarja,úgy érzem a testem is!
2012. szept. 19. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
húúú ez tök jó!utrogestant nem kéne szedned?
2012. szept. 23. 10:38
 22/62 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs.Félek ha visszamegyek bunkó orvost fogok ki aki lecsesz(hiába, hogy az akkori orvos nem mondott pihi időt), hogy nem vártunk x időt és, hogy ez most természetes..:(
2012. szept. 23. 10:40
 23/62 A kérdező kommentje:
hát igen erre én is gondoltam ha esetleg összejönne!de hát orvoshoz meg úgy is el kell menni előbb vagy utóbb!!! mikor gondoltál elmenni?1-2 hét múlva?mondjuk ha 3 napnál tovább vérezgetsz és pozi a teszt mindenképp menj el mert akkor tutira kell a utro!
2012. szept. 23. 12:20
 24/62 A kérdező kommentje:
de lehet ez még beágyazódási vércsepp is hisz még elég korán vagy nem?
2012. szept. 23. 12:21
 25/62 anonim ***** válasza:
Nem tudom tényleg, hogy mit csináljak:( Beágyazódásos vérzés nem lehet, akkor a teszt még negatív lenne.Szerintem nem marad meg a baba...
2012. szept. 23. 15:26
 26/62 A kérdező kommentje:
mindenképp vegyél erőt magadon és holnap menj dokihoz!mond h szét szakadt a gumi vagy valamit találj ki ha nem mered meg mondani h direkt nem védekeztetek! nem biztos h nem marad meg! kapsz utrot ha csak hormon problémád van meg lehet menteni!
2012. szept. 23. 18:29
 27/62 anonim ***** válasza:
100%

Kedves vagy:)!

Nemrég jöttem haza az ügyeletről-nem volt lecseszés.Rendes volt a doki de nagyon ki vagyok akadva, mert terhesség jelét nem látja(bár szerintem sem láthatná még) De azt mondta, hogy a teszt az előző terhességet jelzi ki.Hát én ezt nagyon nem akarom elhinni.1 hónap után??!Mikor másoknak a 12. hét kiürül 3 hét alatt akkor nehogy már nekem a 8 hét egy hónap alatt se...

2012. szept. 23. 18:37
 28/62 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tutira nem az előző terhességet mutatja! múlt hétfőn kezdtem el vérezni, szerdán még erős pozitív, de pénteken már nagyon halvány csak, 10 nappal a vérzés kezdete után már egyértelmű negatív lett a teszt.

lehet, hogy még annyira az elején jársz,s ezért nem érzi az orvos.

2012. szept. 23. 18:59
 29/62 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom, hogy azért nem láthatta az orvos sem.Pechemre az előző terhességemet is ő nézte meg 4 nappal a nemvárt előtti pozi teszt miatt, de akkor se látta csak 4 nappal később.Akkor is csak felritkulást.Nem görcsölök.A vérzésem is szinte megszűnt.Ha van baba akkor megmaradhat így is?Utolsó!???
2012. szept. 23. 19:26
 30/62 A kérdező kommentje:
na mi elvetéltek fogjunk össze :-/szerintem most ez egy újabb terhesség!!!!van akinek csak az 5. héten látják meg a petezsákot, úgy hogy ne aggódj!!könnyű mondani tudom!!de elvileg szerdára nem várod igaz?akkor még nagyon korai!1 hét múlva tuti lát petezsákot! nem mondott semmit h szedjél??
2012. szept. 23. 20:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!