Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az aki spontán vetélés...

Ki az aki spontán vetélés után rögtön terhes lett és egy menszit se várt meg? Kockázatok? Baj lett belőle?

Figyelt kérdés
teljesen kiürültem annyira szeretném a babát nem bírok még egy hónapot várni!!a lelkem nagyon akarja,úgy érzem a testem is!
2012. szept. 19. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

Én vasárnap fogok tesztelni:)

39-es voltam...:)

2012. okt. 7. 18:31
 42/62 anonim ***** válasza:
100%

nekem sajnos megjött :( 5 nap késéssel és olyan iszonyúan erős vérzéssel, amilyen még a vetéléskor sem volt!!! megkérdeztem a barátnőmet, aki szintén elvetélt korábban, s azt mondta, hogy ez normális, ő is nagyon erősen vérzett az első vetélés utáni menzikor, pedig őt még kaparták is (engem nem). hatalmas vérdarabkák potyogtak ki belőlem. készüljetek fel, hogy ha nektek is megjönne, iszonyú erős vérzés várható! tisztul a méh.

aztán remélem, most már tisztán, szépen várja a méhem a mi kis babánk beköltözését!

2012. okt. 12. 16:16
 43/62 A kérdező kommentje:
sziasztok!!!újra pozitív lett a tesztem a vetélés után,és erősödő szóval ez nem az előző terhesség!!még egy picit várok hogy legyen szívhang is mire megyek a dokihoz!! csak el vagyok keseredve mert elmúltak a terhes tüneteim,remélem nem azért mert megszakadt a terhesség!azért bizakodó vagyok!!!
2012. okt. 16. 14:08
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

de jó neked! gratulálok!

nekem is pozitív volt a tesztem 5 nap késéssel, de sajnos megjött :( nekem val.szín. az előző terhességet mutatta még ki.

én, ha újra sikerül teherbe esnem, azonnal megyek orvoshoz, nehogy úgy járjak ismét! akkor is húztam, halasztottam az orvost, nehogy épp a vizsgálat miatt menjen el a baba, aztán sajnos már nem kellett mennem, mert az időpont előtt 2 nappal elkezdtem vérezni.

szerintem irány az orvos!!!!

2012. okt. 16. 16:18
 45/62 A kérdező kommentje:
2 hete nem jött meg!de azóta semmi bajom hála istennek!a fiammal is zökkenő és panasz mentes volt a terhességem!2 erősödő teszt remélem a legjobbakat aztán még jó 1 hét és kiderül!
2012. okt. 17. 06:02
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá, drukkolok neked!

Én nemrég vetéltem a 9. hétben, sajnos elég türelmetlen vagyok, nem tudom hogy jó ötlet-e a köv. mensi előtt újra megpróbálni teherbe esni.. de azért reménykedek.

2012. okt. 17. 23:29
 47/62 A kérdező kommentje:
köszi!!ha akar és tud úgy is jön!!!!
2012. okt. 18. 10:09
 48/62 anonim ***** válasza:
Mi van veletek azóta? Baba?
2013. jan. 9. 22:55
 49/62 anonim ***** válasza:

2,38,40,42-es hozzászóló vagyok.

nekünk pont most sikerült. jövő héten megyünk az első uh-ra.

bár nagyon félek egy újabb vetéléstől :(

2013. jan. 10. 07:41
 50/62 barackvirág 5 ***** válasza:
Na,mi újság veled? Van pocaklakód? Nekem szerdán derült ki a neme : Kisfiú lesz ő is mint a 3 bátya.... :)
2013. jan. 25. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!