Ki az aki spontán vetélés után rögtön terhes lett és egy menszit se várt meg? Kockázatok? Baj lett belőle?
Én vasárnap fogok tesztelni:)
39-es voltam...:)
nekem sajnos megjött :( 5 nap késéssel és olyan iszonyúan erős vérzéssel, amilyen még a vetéléskor sem volt!!! megkérdeztem a barátnőmet, aki szintén elvetélt korábban, s azt mondta, hogy ez normális, ő is nagyon erősen vérzett az első vetélés utáni menzikor, pedig őt még kaparták is (engem nem). hatalmas vérdarabkák potyogtak ki belőlem. készüljetek fel, hogy ha nektek is megjönne, iszonyú erős vérzés várható! tisztul a méh.
aztán remélem, most már tisztán, szépen várja a méhem a mi kis babánk beköltözését!
de jó neked! gratulálok!
nekem is pozitív volt a tesztem 5 nap késéssel, de sajnos megjött :( nekem val.szín. az előző terhességet mutatta még ki.
én, ha újra sikerül teherbe esnem, azonnal megyek orvoshoz, nehogy úgy járjak ismét! akkor is húztam, halasztottam az orvost, nehogy épp a vizsgálat miatt menjen el a baba, aztán sajnos már nem kellett mennem, mert az időpont előtt 2 nappal elkezdtem vérezni.
szerintem irány az orvos!!!!
Hajrá, drukkolok neked!
Én nemrég vetéltem a 9. hétben, sajnos elég türelmetlen vagyok, nem tudom hogy jó ötlet-e a köv. mensi előtt újra megpróbálni teherbe esni.. de azért reménykedek.
2,38,40,42-es hozzászóló vagyok.
nekünk pont most sikerült. jövő héten megyünk az első uh-ra.
bár nagyon félek egy újabb vetéléstől :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!