Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Spontán vetélés! Honnan...

Spontán vetélés! Honnan tudhatom, hogy kitisztultam?

Figyelt kérdés

Persze holnap megyek dokihoz,hogy megtudjam,kitisztultam-e,de kíváncsi lennék,aki átélte,elvetélt,az hogy tisztult ki? Ha elvileg kilökődik minden,akkor utána alap,hogy véreznem kéne?

tegnap költözködtünk,és nehezeket cipeltem,elkezdett fájni a hasam,kicsit véreztem,és kijött valami átlátszó,kocsonyaszerű v.mi,szerintem az a petezsák lehetett,de holnap megyek dokihoz,hogy megnézze hogy kitisztultam-e rendesen....miután kijött a petezsák már nem is fájt a hasam,és szinte nem is vérzek,csak pici barnás folyásom van,de nagyon minimális! Jólenne megúszni az egészségügyi kaparást....

Egyébként 7hetes terhes voltam,és a petezsák 17mm,az embrió 4mm,szívhang nem volt...elakartak küldeni missed ab-ra,de remélhetőleg így megúszom...

2012. szept. 2. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Hiába nem vérzel....én tuti nem várnék holnapig.
2012. szept. 2. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
10%

hát már ne is haragudj de úgy írsz erről a dologról mintha valami természetes dolog lenne.

innen érzem hogy szinte semmi érzelem nincs benned.

nagyon fura ez az egész

normális nő nem így viselkedik ha elvetél.

2012. szept. 2. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Én kb.4 hetesen vetéltem el,tehát ott még embrió nem volt,viszont én két napig rettenetesen görcsöltem,4 napig tartott a szavakba nem önthetően erős vérzés(görcsökkel),és az egész vérzésem pedig egy hétig. Nálam nem volt utána semmi "teendő" de szerintem ha két nap után csak barnázol,ráadásul nálad már volt embrió is,az nem lesz elég :( Nem vagyok orvos,de szerintem ez így kevés :(

2012. szept. 2. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
9%
Ha spontan vetelesed lett volna ,akkor omlott volna beloled a ver es baszartal volna a fajdalomtol. Nekem ilyen volt..
2012. szept. 2. 21:14
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

szerintem? most menj orvoshoz!! nem szabad ilyennel játszani!

mi van ha nem is ment el a baba, és még meg lehet menteni?? ebbe bele sem gondoltál?

2012. szept. 2. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Itt 1-2 válaszolónak problémája van a szövegértéssel...

Ha már legutóbb sem volt szívhang, és missed ab-ra akarták küldeni, akkor valószínű, hogy már akkor elhalt a terhesség. Itt most meg szerintem nem az érzelmi részről szól a kérdés, hanem "technikai szempontból" tette fel. Arra pedig az a válasz, hogy ha ilyen kevés vért vesztettél, akkor valószínű a nyálkahártya még nem vált le, tehát nincs ezzel vége sajnos :(.

2012. szept. 2. 21:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Az összes bunkó válaszoló bekaphatja,amikor megtudtam,hogy nem marad meg a baba,és elkell mennem missed ab-ra 3napig bőgtem,teljesen kivoltam bukva,majd felfogtam,h belekell törődnöm abba,hogy ez a baba nem fejlődik,nem is él...nem maradhat bennem...miután megtörtént az,hogy kijött belőlem v.mi,megörültem a történtekhez képest,hogy lehet nem kell műtétre mennem,ennyi...félek a műtéttől,és a spontán vetélés jobb sztem a műtéttől...legalábbis nekem!

Az utolsó válaszolónak legalább van annyi esze,hogy értelmesen elolvassa,és megis érti,hogy miről van szó....és igen,arra nem is gondoltam,hogy lehet,hogy távozott a petezsák,de a méhnyálkahártya biztos nem,mivel nem véreztem,és nem is fájt annyira...különben meg mi az,hogy ha "elvetéltél volna,akkor beszartál volna,és ömlött volna belőled a vér..." minden vetélés más,ahogy minden terhesség más....gondolkozzál okostojás mielőtt leoltasz! ez mindenkinél máshogyvan! aláírom,hogy mivel nem véreztem,v.színű,hogy nem tisztulok rendesen,és kell az orvos,és a műtét is,de nagy költözésben vagyunk,és csak holnap tudok leghamarabb orvoshoz menni,nem hinném,hogy bármi bajom lenne,valakinek a terhessége során elhal a babája az anyaméhben,és a nő nem is tudja,h a baba már pl:2hete nem él,mégsincs baja,(fizikailag),feltéve ha nem indul meg a hullamérgezés,de nálam ez tegnap történt,tünetem semmi nincs,nem fáj semmi,ezért nem hepajkodok itthon,hogy azonnal vigyetek be a kórházba....holnap elmegyek,mert az én érdekem,de 2nap alatt nem fogok belehalni..valakinek adnak 1hetet,hogy hátha kitisztul magától,avval 1hét alatt nem történik semmi,akkor velem sem biztos,hogy 2nap alatt bármi lesz....

2012. szept. 2. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Sajnálom. Nekem is volt ilyen. Belőlem semmi nem jött ki, 1 hetet adott a doki, miután megmondták, hogy nem él. Annyit mondott, ha rosszul lennék, azonnal kórház. 9 hetesen műtöttek.
2012. szept. 2. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 6 hetes lehettem kb. Nem görcsöltem, de 14 napig véreztem és pecsételtem felváltva. Először darabos erős vérzés volt, majd a végén kávézaccos. Már az első nap kitisztultam, nem kellett kaparás. Nekem a következő mensi után már lehetett is próbálkozni. Sikerült ismét.

Most 20 hetes kismama

2012. szept. 3. 09:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 7. hétben volt spontán vetélésem, és egy nap alatt kitisztultam. Tényleg erős vérzéssel jár, így valószínű, hogy Nálad maradt még a nyálkahártyából. Nekem a doki adott méhösszehúzó cseppeket, ami segített abban, hogy mindnen magától kilökődjön, így nem kellett műteni. Remélem neked sem kell!
2012. szept. 3. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!