Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az aki spontán vetélés...

Ki az aki spontán vetélés után rögtön terhes lett és egy menszit se várt meg? Kockázatok? Baj lett belőle?

Figyelt kérdés
teljesen kiürültem annyira szeretném a babát nem bírok még egy hónapot várni!!a lelkem nagyon akarja,úgy érzem a testem is!
2012. szept. 19. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

Összefogunk!:)

Semmit se mondott, csak azt, hogy semmi jele terhességnek.Közbe meg újra hol vérzek, hol nem.A hasam nem görcsöl. A melleim kezdenek befeszülni.Sajnos egyre jobban kezdem úgy gondolni, hogy nem lesz most még baba-majd csak a jövő hónapba-talán..:(

2012. szept. 23. 23:11
 32/62 A kérdező kommentje:
hát azért még ne törj le,lehet hogy mégis összejött! pár nap és kiderül!!!
2012. szept. 24. 13:32
 33/62 barackvirág 5 ***** válasza:
100%
Én is így jártam.Máj 6-án volt utoljára mensesem Jún.15én 4 hetes voltam.Jún20-án vérezgettem,élénkpirosan és darabosan görcsök nélkül.21-re el is múlt a vérzés.Persze 20-án azonnal orvoshoz rohantam,pihenést javasolt,2*1 Duphastont és 3*1 MagneB6-ot írt fel.1hét múlva kontrol.Vissza mentem a 25-ei hcg eredménnyel,ami negatív volt:Az orvos is azt mondta ultrahangvizsgálatkor nem látja a terhességet,se petezsákot se semmit.Felszívódott a terhesség,és ki is tisztultam,nem kell miss abortuszra mennem.minden rendben van velem Pihenjek sokat.Azzal biztatott:Nagy rá az esély hogy a baba nem lett volna egészséges és kilökte a szervezetem. Jún.30án együtt voltunk a párommal Aug13-án 6 hetes terhes voltam volt szívhang is embrió is.Ezen a hétén vagyok 12 hetes és makk egészséges a baba. Fel a fejjel,biztos hogy nektek is mielőbb összejön a babátok!
2012. szept. 25. 16:59
 34/62 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!Azóta sajnos folyamat halványodik a második csíkom így valószínűleg nem volt és nincsen baba.De októberben nagyon rágyúrunk, hogy legyen!:)

Utolsónak meg annyit, hogy gratulálok nagyon a babához és olyan jó ilyen pozitív élményeket is olvasni!!:)

2012. szept. 26. 15:05
 35/62 A kérdező kommentje:
Így van,most jól kitisztulsz,aztán köv.hónapban újult erővel eshettek egymásnak!!!! ;-)
2012. szept. 27. 08:16
 36/62 A kérdező kommentje:
barackvirág! De jó hogy így összejött nektek!remélem nekünk is ,de azért nem akarok összeroskadni ha mégse!majd akkor októberben!
2012. szept. 27. 08:19
 37/62 barackvirág 5 ***** válasza:
100%
Hát igen gyakorlatilag vetélés után 10 nappal ,amikor először voltunk együtt a párommal máris terhes maradtam.Gondolom ez nagyon ritka eset... Na +hogy pont akkor volt peteérésem amikor együtt voltunk,arrol sem tudtam.mert,hát ugye vártam a mensest.De csak nem jött +. Mert terhes maradtam ... :)
2012. szept. 29. 09:54
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

de jó neked barackvirág! remélem, mi is hasonlóan szerencsések leszünk! a héten mindent megtettünk érte a férjemmel :)

én abban reménykedem, hogy mivel már a 7. hét elején elment a babánk, nem történt olyan nagy probléma odabent a méhemmel és a nyálkahártyával, s hamar sikerül újra teherbe esnem

2012. szept. 29. 11:59
 39/62 anonim ***** válasza:
Azóta nekem is kezd elmúlni a vérzés és a jövő hét lesz a MI hetünk:)Egymásnak is fogunk esni....:)Remélem eredménnyel!
2012. szept. 29. 13:52
 40/62 anonim ***** válasza:
hogy vagytok?
2012. okt. 7. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!