Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kis mamik az utolsó trimeszter...

Kis mamik az utolsó trimeszterben, hogyan oldjátok meg az éjszakai alvást?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, és most kezdem "tehernek" érezni a terhességem. Tudom ez ezzel jár, és mivel már nincs sok hátra ki kell bírni. No azért persze nem olyan rossz a terhesség sőt, imádok terhes lenni, de az éjszakáim kezdenek borzasztóvá válni. Ugye hason eleve nem lehet aludni, a háton megint nem, így csak az oldalt fekvés marad, de így is amikor átfordulok a másik oldalra, olyan nehéz a hasam meg húzódik is, szóval nyőgve nyelősen tudok csak aludni. Van valami praktika arra, hogyan lehet kényelmesebbé tenné az alvást? Hallottam, hogy valaki szoptatós párnát használ, szóval van vmi praktika erre? Előre is köszi!
2012. szept. 18. 19:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Még egy ötlet, ha nincs elég kispárnád. Vedd elő a használaton kívüli ágyneműidet vagy plédeket vagy fürdőlepedőket. Ezek is nagyon jól alakíthatók. A szopipárnán és a 4 párnán kívül még egy takaróhuzat is van mellettem, most éjjel is használtam.

Nekünk is picilányunk lesz. :) Szép várakozást!

2012. szept. 19. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!