Van itt olyan, aki az első trimeszterben jár és magas lett a vérnyomása?
Nekem terhesség előtt épp,hogy volt vérnyomásom. Most a 20.hétben járok,de volt már 1-2 alkalommal 140/70... Én mérem folyamatosan és amint 130 körül van,már fekszem is le pihenni,nem csinálok semmit.
A védőnőm mondta,hogy a terhesség valakinek leviszi valakinek megemeli a vérnyomását. Nekem a doki azt mondta,ha 140 fölé megy,azonnal menjek...igaz,nekem toxémia gyanum volt...
Nem akarlak elkeseríteni,de nagy eséllyel pályázhatsz a kórházra,nem egy ismerősömet befektették hetekre,mert terhesen nem játék a magas vérnyomás.
Én még nem szedek gyógyszert. Ha magas lesz tartósan,akkor majd megyek. Már bevásároltam a kórházi felszerelést,sosem lehet tudni. Úgy tudom,először 3nap,míg beállítják a vérnyomást,ha azután sem normalizálódik,akkor vissza...
Az egyik barátnőm is kórházban töltötte az utolsó két hónapot...
Te pedig még nagyon az elején vagy...
Nem ijesztgetlek,csak leírtam a tapasztalatomat,hogy bizony ilyen is van...
Szia! Nekem is dopegytet írtak fel, mostmár 3x2-t szedek, nagyon magas volt a vérnyomásom mondjuk van is stressz bőven:( de a 3x2 mellett most nagyon beállt. Remélem végig ilyen marad!
Kérdezd meg a dokidat, hogy mi lenne, ha emelnétek a dózison, hátha úgy beáll?
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!