Van akinek egyik terhességnél jelentkezett a hányinger/hányás az első trimeszterben, másiknál meg teljesen jól volt?
Figyelt kérdés
Holnap töltöm a 6. hetet, az előző babánál kb. ekkor kezdődött, nagyon rosszul voltam, mozdulni alig bírtam 3 hétig, és félek most is ez lesz. Gyerek mellett már nem tudok egész nap pihenni, nem tudom mi lesz.2012. szept. 6. 13:24
1/4 anonim válasza:
Nekem pont fordítva volt! Az elsővel nem volt semmi de semmi gondom, most a második viszont nagyon megviselt az első trimeszterben!
2/4 anonim válasza:
Első és második nulla hányinger, harmadiknál nagyon durva nonstop 24 órás hányinger 3-4 héten át (6.héttől).
3/4 anonim válasza:
Az elsővel kutya bajom sem volt, még jóslók sem voltak a végén. Nagyon fitten viseltem végig. (fiú lett)
A második rögtön hányingerrel kezdődött, ami közel 16 hétig kitartott. Mellette minden bajom volt, fáradtság, nyűgösség stb, a baba is folyton riadalmat okozott, 2x voltam kórházban miatta. (vérzés, nem mozgott) Folyamatos keményedések, korai jóslók, végig imádkoztam, hogy bent maradjon és ne legyen baja. Szerencsére így lett. (kislány)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát sajnos időközben nálam beköszöntött a hányingeres időszak, még annyira nem durva, de még csak 6+3 hetes vagyok, első terhességemnél 8-9. hét volt nagyon durva. Sajnos nálam nem reggeli rosszullét van, hanem reggeli jóllét, ébredéskor még jó (bár enni nem nagyon bírok, de nincs még hányingerem), aztán 9 körül kezdődik, és sokszor még lefekvéskor is tart.
2012. szept. 10. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!