Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinálhatom ezt terhesen?

Csinálhatom ezt terhesen?

Figyelt kérdés

4 hetes babás vagyok, pár napja teszteltem pozit :)

Eddig napi rendszerességgel edzettem, de inkább most mellőzőm. Futottam, meg aerobikoztam.

A 12. hétig nem fogok nagyon edzeni, ez alatt a kritikus időszak alatt nem szeretném megterhelni magam :) Úgy érzem nem nagyon leszek hányingeres, hányós, mert az égvilágon semmi bajom! Csak cicifájdalom, meg néha mensiszerű görcsök.

Azt gondoltam, hogy reggelizek rendesen, meg ebédelek, eszem 4-5 körül még valamit, és utána már nem vacsorázom késő este. Ez nem számít fogyókúrának, ugye?

Csak mert nem szeretnék nagyon elhizni. Mit gondoltok erről?

2012. ápr. 27. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ki mondta neked, hogy egy kismama törvényszerűen elhízik?
2012. ápr. 27. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam csak a 6. Héttől kezdődtek a tünetek, addig semmi bajom nem volt.és én is terveztem hogy így meg úgy lesz.aztán megtudtam hogy milyenek is az igazi tünetek..ami a diétádat illeti, még egy átlagembernek sem jó az ha 6 után nem eszik (hacsak nem 8 kor fekszel)nemhogy egy kismamának.de majd úgyis alakul a napirended, mondjuk remélem téged elkerül a hányás émelygés.
2012. ápr. 27. 17:45
 3/8 Ancs79 ***** válasza:

Szia,

én pont ezt csinálom:) Mondjuk én terhesség előtt sem nagyon ettem 4 után, de most sem, pedig már 28+5 hetes vagyok. Én 52kg-ról indultam és most tartok 61-nél, úgy, hogy ikreket várok. Próbáltam enni este, nehogy baj legyen belőle, de a gyomorsavam még este 11kor is a torkomban volt.

Az elmúlt 1 hétben jött rám az, hogy 8 körül eszek egy pár szem epret, attól eddig még nem lett savam.:) Csináld úgy, ahogy neked jó. És ha nem eszel este, akkor esetleg délelőtt a fehérje bevitel miatt egyél joghurtot gyümölccsel vagy zabpehellyel. Nekem az elején bevált. Most már nem fér belém, így egy Túrórudi a 10óraim:)

Jó babavárást:)

2012. ápr. 27. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Sztem nem ártasz vele ha így eszel! Ez nem fogyókúra. Nekem terhességi cukim volt első terhessgemnél én sem ehettem sokat sőt...:)Mikor teszteltél pozit? Énis pár napja. :)
2012. ápr. 27. 20:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Remélem nem fogok hízni, 21 éves vagyok viszonylag vékonyka alkatú, de sportos, mert sokat edzettem eddig. Most kicsit meghíztam, eddig 50 kg voltam, most 55, de mindenki azt mondja, hogy pont jó :)) Mondjuk picike vagyok hozzá :)

Nem vagyok nagyon hízékony, csak most eléggé farkasétvágyam van, mindenfélét ennék, ilyet-olyat, chipset, cukrot, csokit, édeset-sósat, mindenfélét :D Ezért úgy próbálom megállni, hogy egész nap eszem, reggelire is táplálót, tízórait, ebédet húst, salátát, vagy ami kell, hal pl, meg eszem utána is, és akkor már 4-5 után nem eszem, csak maximum zöldséget, gyümölcsöt :))

Szerdán volt a nemvártam, kedd óta pozit tesztelek :)))

Te?? Mikor mész UH-ra? :))

2012. ápr. 27. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pont ma vok 5 hetes!! 6.héten megyek pár nappal 6 hét után! Te??? :)
2012. ápr. 27. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Én május 9-én megyek, elvileg pont aznap leszek 6 hetes! Ma vagyok 4+2, az én számításaim szerint :))
2012. ápr. 27. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha zöldséget, gyümölcsöt eszegetsz, attól nem hízol el. A kenyérféléket, sülteket, cukrokat hanyagold, és akkor akkor eszel amikor akarsz.

Nem törvényszerű az elhízás terhesen, én farkasétvágyú vagyok, eszek is rendesen (2. baba, sajnos azt is, amit nem nagyon kéne), de eddig őrzöm az M-es méretem. Pedig hízékony vagyok, azt hiszem, de se az 1., se a 2. terhességem alatt nem híztam.

2012. ápr. 27. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!