Terhesen fogfájás mit tegyek?
27 hetes vagyok, és letört egy fogamból egy kisebb darabb, de azt hiszem lyukas is...
baromira fáj, tegnap nem is bírtam aludni este max 2-3 órát.
valami olyan fájdalomcsillapító van amit szedhetek?
vagy más módszer?
köszi
őt szeretném egy kicsit elkerülni ezért tettem fel a kérdést:)
de azért kösz a választ -.-
én 30 hetesen voltam fogtömésen, nem volt semmi gond!
helyileg érzéstelenítenek, egyáltalán nem veszélyes, és nem kell akkor gyógyszerekkel tömnöd magad, meg a gyereked. és nem utolsó sorban véglegesen megoldja a problémád.
ha mégis kerülgeted, akkor panadol, de fogfájásra nem nagyon használ.
hát akkor úgy néz ki muszáj lesz elmennem, de elég körülményes eljutnom odáig azért kerülöm csak
köszi a válaszokat
Veszélynek teszed ki magad és a babádat, ha begyulladva hagyod a fogad! Nem csak a szívedre van veszéllyel,de az egy gócpont a szervezetedben, ami a babádra is hat.
Fogorvoshoz ilyenkor lehet menni, húzhat, tömhet, gyökérkezelhet, fájdalom csillapíthat és mindent csinálhat. Nyilván, amit nem tehet, azt ő is tudja, tanulta :)
fájdalomcsillapítóból kék panadolt lehet bevenni, tablettában.
8:38-as vagyok.
Igen, én is kék panadolt vettem :)
Igaz, 1-2 óra biztos volt, mire megszüntette a fogfájást, de mással nem akarom magam mérgezni. Ezért, bármennyire is utálom a fogorvost, ma elmegyek. Te is menj el, és utána már nem lesz gond rá :)
Nekem egy tömésem esett ki, elmentem és tett bele ideiglenes tömést, mert nem akart zsibbasztót adni (fájdalommentesen csinálta ezt meg), majd szülés utén fogok visszamenni hozzá. Ami remélem, a napokban megtörténik, és nem a fogam miatt :)
40 hkm.
A 6-os válaszolónak teljesen igaza van. Ilyenkor főleg el kell menni fogorvoshoz.
Amikor terhes voltam, kb. 20 hetesen, nekem is letört a fogamból egy darab. Elmentem fogorvoshoz, adott fájdalomcsillapítót és pótolta a hiányzó darabot. Nem lett semmi baja a babánknak, most már egy éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!