Lehet 7 hónapos terhesen moziba menni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kikapcsolódni a férjemmel de nemtudom káros-e a nagy dübörgő hang stb... :(2012. ápr. 24. 21:47
1/7 anonim válasza:
9 hónaposan is, ha bírja a hólyagod. :) Jó szórakozást!
37 hetes km
2/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne???? Addig menj amíg lehet, után hónapokig úgy se tudtok lemenni. Én szülés előtt két nappal is moziban voltam még, ki kell használni minden alkalmat!
3/7 anonim válasza:
Én voltam.
Eleinte aggódtam én is, hogy zavarni fogja a zaj, de pl. a metró dübörgését sokkal rosszabbul viselt e a fiam magzat korában.
4/7 anonim válasza:
nyugodtan menj. Én rendszeresen jártam mindegyik pocaklakóval végig. :)
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan. Én majdnem a moziból mentem szülni:)
6/7 anonim válasza:
Persze nyugodtan.
4 gyerkőc anyukája
7/7 anonim válasza:
én is akarok menni, mondtam a babának, hogy amíg anya nem látja a Prometheust júniusban, addig ne jöjjön
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!