Létezik, hogy valaki két hónapos terhesen még normálisan menstruál?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 19:16
2/8 anonim válasza:
Igen létezik. Én ismerek olyat akinek mindkét lányával 3 hónaposan még megjött rendesen. Mondjuk régen volt a nagyobbik már 22 éves!
3/8 anonim válasza:
Ez a "megjött rendesen" érdekes kérdés. Az, hogy valaki időre, pontosan, ugyanolyan mennyiségben menstruál a terhessége alatt a klinikumban lényegében nem létezik. A pszeudomenstruáció igen, nagyon ritka, és másfajta vérzésről számolnak be az ezt megélő nők, mint amilyen a rendes menstruációjuk volt - mind minőségben, mind mennyiségben.
4/8 anonim válasza:
Létezik. Én ismerek olyat, akinek majdnem végig rendesen megjött.
5/8 anonim válasza:
Rendes mensi alatt leválik a méhnyálkahártya és távozik is..Na most terhesség alatt ha ez történne az vinné a gyereket is. Lehet vérzésecske de az nem olyan mint a "rendes"
6/8 anonim válasza:
Pedig létezik ilyen, csak ritka. Egy ismerősöm is így született, hogy az anyja akkor jött rá, hogy terhes, amikor megmozdult a baba. Addig 4-5 ször rendesen, menetrend szerint menstruált.
7/8 anonim válasza:
Érdekes, hogy ezek mindig történet szinten léteznek, olyan, hogy valaki bejött hozzánk terhesgondozásra, és ezt mondta volna, még sosem történt. :)
8/8 anonim válasza:
A múltkor volt egy ilyen kérdés, arra válaszoltam, hogy anyukám vérzett rendesen, amikor velem volt terhes. Azóta találkoztunk, és meg is kérdeztem. Mondta, hogy ők ekkor már meddőségi tanácsadásra jártak, és épp a petevezetékét akarták átfújni a klinikán, de előtte még végeztek egy vizeletvizsgálatot. Ekkor derült ki, hogy terhes velem. A szülés várható időpontját pedig az első érezhető magzatmozgás alapján állapították meg. Miután tudta, hogy terhes, nem vérzett. Érdekes dolog ez. De tuti van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!