Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normálisan fejlődik szerintetek?

Normálisan fejlődik szerintetek?

Figyelt kérdés

7 hetesen: 8, 45 mm

12 hetesen: 59 mm

most 19 hetes vagyok pár nap múlva van a genetikai vizsgálatra időpontom ott meg tudom a következő adatot:)

2012. febr. 29. 15:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

egyik oldalon ez áll: A magzat hossza CRL: 55-65 milliméter, teljes hossza 80 mm körüli. A súlya 15 gramm. a 12. hétben.

akkor nekem jó az 59, nem?

2012. febr. 29. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen,szépen növekszik :) Gratulálok :)
2012. febr. 29. 15:16
 3/13 A kérdező kommentje:
:D köszönöm szépen:)
2012. febr. 29. 15:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem 7hetesen 11mm,11+5 hetesen 58mm.Igen,fejlődött rendesen. Én másfél hét mulva megyek a 20.héten. Már agyon aggódom magam. Hallottam olyat hogy már nem élt,meg nem volt gyomra,meg koponyája,meg ilyenek..Afp még nincs meg .Szó szerint rettegek
2012. febr. 29. 15:22
 5/13 A kérdező kommentje:

uristen...ne ijesztegess :S

mindenesetre nyugodj meg...és veled vagyok lélekben, nekem mocorog rendesen, de már olyan rég volt a 12. hét hogy már azért is várom hogy lássam :)majd ird meg mi volt, várom.

2012. febr. 29. 15:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Ti normálisak vagytok, hogy terhesen ilyennel ijesztgetitek magatokat? Nincs semmi baja a gyereknek, nő fejlődik, ver a szíve. Ha valami baja lett volna már kiderült volna. A természet szelektálja magát. Makk egészséges gyereketek lesz. Fenébe is a számokkal, nekem terhesen sose volt megfelelő. Egyik adat szerint x hetes volt, másik adat szerint x-2 harmadin adat szerint x+1 hetesnek felelt meg. Eredmény 5 hónapos gyönyörű egészséges kisasszony. Szóval nyugi, no stress. Mert az kihat a babára is... Változatosan és egészségesen táplálkozni és napi fél óra séta legalább. Szabadidőben nem az internet böngészése, hogy mit nem szabad! Hanem pihenni. Előkészíteni a babakuckót... Bababoltokba járni, babatermékeket nézegetni.
2012. febr. 29. 15:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Én sajna már12hetes uh után egyszer veszítettem el babát,pedig akkor minden oké volt. Ezért rettegek annyira. A kislányom élete is egy hajszálon múlt.. Nem alaptalan a félelmem. Majd megírom mi volt. Jó várakozást.puszi
2012. febr. 29. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Természet szelektál. Inkább, mintsem beteg gyerek legyen, és csak fájjon.
2012. febr. 29. 20:01
 9/13 anonim ***** válasza:
És pozitívan: Minden ok lesz! drukkolok
2012. febr. 29. 20:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Hallottam olyat hogy már nem élt,meg nem volt gyomra,meg koponyája,meg ilyenek

TE TÉNYLEG ABERÁLT VAGY? miért ijeszgetsz másokat te őrült???????

2012. febr. 29. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!