Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esett valaki hasra 5 hónapos...

Esett valaki hasra 5 hónapos terhesen?

Figyelt kérdés
Ma eltaknyoltam,mint egy béka, hasra. Nem pont hasra zuhantam, a térdeim és a tenyereim felfogták az esést, a hasam gyorsan behúztam amennyire bírtam, kicsit súrolta a járdát. Mozgott azóta a baba többször is. Figyelem azért,hogy mozog-e, remélem nem lesz baj. Jár valaki más még így? Köszönöm.

2012. ápr. 5. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Hát, anyum velem hatalmasat esett 35 hetesen, picit be is vérzett a hasa, lett pár véraláfutása, de nekem kutya bajom sem lett. :) Szerintem nem történt baj!

34 hetes km

2012. ápr. 5. 14:11
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Én sokat bénázom, terhesen is elestem kétszer. Egyszer, a 26. héten pocival estem neki a falnak a munkahelyemen, mert megbotlottam, egyszer meg megcsúsztam otthon a konyhában, és seggre estem de nagyon. A másodiknál már 37 hetes voltam, azt hittem ott helyben megszülök. No, a 41. héten már ki is csalogatták indítással a babámat... Szóval jó kis biztonságos burokban vannak ők odabent.

Mindkétszer azt figyeltem, hogy mozog-e a baba, úgy mint szokott, és hogy van-e más tünetem (fájdalom, vérzés, görcs stb.), de szerencsére nem volt, és lányom is ugyanúgy mocorgott tovább. Makk egészségesen született, és azóta meg ő esik jó nagyokat, most másfél éves és rám ütött az esések terén, ugyanolyan szerencsétlen mint az anyja. :)

2012. ápr. 5. 14:15
 3/11 anonim válasza:
85%
Anyukám. Nekem kutya-bajom se lett
2012. ápr. 5. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

barátnöm lépcsön esett le, a másik meg neki ment egy oszlopnak a nagy hasával.

midegyiknek azt mondta a doki míg nem vérzik nem kell aggódni a baba jól be van csomagolva.

pont ezért kell bekötni is magadat, mert az öv meghúzása semmi bajt nem okoz a babának, míg öv nélkül te halhatsz meg.

2012. ápr. 5. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm 30 hetesen emeletnyit gurult lépcsőn,karja,bokája tört,egy bordája repedt,hasra esve állt meg (tél,jeges lépcsőház)

A picur időre született makk egészségesen,bár nagy volt az ijedelem az eséskor.

figyeld mozog-e,neked nincs e bajod

2012. ápr. 5. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

szia

én múlt héten estem hasra 11 hetesen a medence szélébe vágtam a hasam csúnya nagy fekete foltom van meg folyamatosan véreztem meg kis csomó is van az ütésnél naponta jártam dokihoz de azt mondta minden oké kaptam gyógyszert de rendben vagyunk már

12 hkm

2012. ápr. 5. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem anno a nagymamám még az 50-es években.Véletlenül fellökték, de ő olyan szerencsétlenül esett, hogy meghalt/elhalt a baba, vagy az 5. vagy a 6. hónapban volt, :( kisfiu lett volna:S

remélem nem lesz semmi baj veletek!

2012. ápr. 5. 16:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, kicsit megnyugodtam. A baba egész nap mocorgott, többször is éreztem,úgy,mint szoktam. Vérzés,fájdalom nincs. Mindenkinek adtam zöld kezecskét!
2012. ápr. 5. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is pont 5 hónapos voltam, mikor elestem. (Megcsúsztam a barackon, amit szétdobált az unokahúgom.) Szerencsére nem történt baj, én felhívtam a dokim, aki megkért, hogy menjek be hozzá a kórházba, biztos, ami biztos. Mondjuk olyan régóta járok már hozzá, hogy ismer mennyire idétlen vagyok, folyton tele vagyok kék-zöld foltokkal.
2012. ápr. 5. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:

A terhességem elején mikor még nem tudtam leestem egy szék tetejéről.Nagyon megütöttem magam,de nem lett semmi baj a kicsivel.

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 6. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!