Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esett valaki hasra 5 hónapos...

Esett valaki hasra 5 hónapos terhesen?

Figyelt kérdés
Ma eltaknyoltam,mint egy béka, hasra. Nem pont hasra zuhantam, a térdeim és a tenyereim felfogták az esést, a hasam gyorsan behúztam amennyire bírtam, kicsit súrolta a járdát. Mozgott azóta a baba többször is. Figyelem azért,hogy mozog-e, remélem nem lesz baj. Jár valaki más még így? Köszönöm.

2012. ápr. 5. 14:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
Kíváncsi lennék mi történt azóta a babákkal? Én a terhességem 5.hónapjában repülve elestem egy 1,5vizes palacra (szatyor volt a kezemben és átsiettem a többsávos zebrán,mert nem működött a jelzőlámpa és a szélén már nem volt laposa járdaszegély) bevéreztem kiesett egy nagy darab placenta.Feküdtem egy hetet,de többet nem véreztem.38.hétre 2490 gr-al szültem.Végig saját felelősségre dolgoztam és közben lakást felújítottam.Zongorát emelgettem,hogy legyen parketta alatta és apunál egy szobát megcsináltam,hogy legyen hol laknom a gyerekemmel.Pont akkor vettem fel sok hitelt.... A gyerek most 10 éves,szép okos,de minden nap fáj ott a hasa bal ahol elestem.Lehet összefüggés? Nem tudom. Kiderült mindenféle allergia.Betartjuk,de akkor is fáj a hasa.Évek alatt lassan jövünk rá,hogy mit bír a gyomra és mit nem,de folyton kínlódik vele. Van aki erről tud valamit nekünk mondani,mit tegyünk?
2018. dec. 9. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!