Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem késő 7 hónapos terhesen...

Nem késő 7 hónapos terhesen elkezdeni vásárolni a babaholmit?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult az anyagi helyzetünk hogy előbb nem tudunk venni semmit. :(
2011. dec. 9. 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is, miért lenne késő? Soha nem késő :) Bár én apránként vásároltam, egy egy tipegőre/bodyra mindig volt pénzem, így a ruha szépen összejött és meg sem látszott a kasszán, a nagyobb dolgokat meg fizetéskor vettük, de abból sem a legdrágább kategóriát.
2011. dec. 9. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis. :)

Ha minden jól megy, egy csomó időd lesz így is mindent beszerezni.

2011. dec. 9. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megint én. Az elsőnél csak a babakocsit és a hordozót vettem meg, mert nagyon tetszett és akciós volt, de akkor is kb. 6 hónapos voltam. A többit a legvégén intéztük.
2011. dec. 9. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

meg 9 hósan sem késö.

mi azért vettünk elöbb mert külföldön élünk és itt a megrendelés egy babakocsinak, és bútoroknak 12 hét vagy is kb 24 hetes voltam mikor hirtelen mindent meg kellett rendelni így kb 3 héttel jött meg elöbb a dolgok mint a gyerek.

ruhákat meg folyamatosan vettem, hogy ne egyszerre legyen nagy kiadás.

2011. dec. 9. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

22-re voltam kiírva kiságy 20.-án lett meg babakocsi 22.-én pelust cumisüvegek törlőkendők stb apróságok 10-én nagybevásárláskor, a ruhákat vettük/kaptuk apránkénnt sőt az apasági nyiatkozatot csak 26.-án csináltuk meg. végül 30.-án szültem. hozzánk képest szerintem jól állsz.

:)

2011. dec. 9. 09:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát szerencsére a kiságy, gyerekülés, pelenkázó, pólya és 2-3 kisruha meg van. Ezeket nem kellett venni mert kaptunk. De annyi minden kell még. Félek hogy a baba is előbb fog jönni és akkor szegénykémnek nem lesz meg mindene.
2011. dec. 9. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem késő! És ne aggódj, hogy koraszülött lesz, mert a stressz is beindíthatja a szülést. Vagyis minél jobban félsz ettől, annál valószínűbb, hogy így lesz.

Mi nagyjából a 7-8. hónapban szereztünk be mindent. Előtte csak 1-2 darabot, mert későn tudtuk meg a nemét és nem akartam addig "kockáztatni". Volt amit az utolsó héten vettünk meg. A lényeges darabok már megvannak nálatok, a ruhákat meg bőven elég 7. hónaptól megvenni. Ismerek olyat, akinek a férje vett meg mindent abban 3 napban, amíg bent voltak a kórházban. :)

2011. dec. 9. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem késő, de ha az lenne,

akkor sem tudnál mit csinálni, mert így alakult :))

2011. dec. 9. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó a számból vette ki a szót! Akkor meg minek idegeskedni?
2011. dec. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!