Nem késő 7 hónapos terhesen elkezdeni vásárolni a babaholmit?
Dehogyis. :)
Ha minden jól megy, egy csomó időd lesz így is mindent beszerezni.
meg 9 hósan sem késö.
mi azért vettünk elöbb mert külföldön élünk és itt a megrendelés egy babakocsinak, és bútoroknak 12 hét vagy is kb 24 hetes voltam mikor hirtelen mindent meg kellett rendelni így kb 3 héttel jött meg elöbb a dolgok mint a gyerek.
ruhákat meg folyamatosan vettem, hogy ne egyszerre legyen nagy kiadás.
22-re voltam kiírva kiságy 20.-án lett meg babakocsi 22.-én pelust cumisüvegek törlőkendők stb apróságok 10-én nagybevásárláskor, a ruhákat vettük/kaptuk apránkénnt sőt az apasági nyiatkozatot csak 26.-án csináltuk meg. végül 30.-án szültem. hozzánk képest szerintem jól állsz.
:)
Nem késő! És ne aggódj, hogy koraszülött lesz, mert a stressz is beindíthatja a szülést. Vagyis minél jobban félsz ettől, annál valószínűbb, hogy így lesz.
Mi nagyjából a 7-8. hónapban szereztünk be mindent. Előtte csak 1-2 darabot, mert későn tudtuk meg a nemét és nem akartam addig "kockáztatni". Volt amit az utolsó héten vettünk meg. A lényeges darabok már megvannak nálatok, a ruhákat meg bőven elég 7. hónaptól megvenni. Ismerek olyat, akinek a férje vett meg mindent abban 3 napban, amíg bent voltak a kórházban. :)
Egyáltalán nem késő, de ha az lenne,
akkor sem tudnál mit csinálni, mert így alakult :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!