Mikor érdemes elkezdeni pakolni a kórházi csomagot?
Most leszek 31 hetes kismama és arra gondoltam, hogy lassan neki kéne kezdeni. Ki mikor kezdte el összerakni? Félek, hogy valamit elfelejtek, ha későn kezdek neki, mert eléggé szita lett az agyam.
Köszi előre is!
Nyugodtan pakold össze, ha jól esik, a bőrönd biztosan megvárja a szülést. :o)
Mondjuk én szeretem, ha a fehérneműm meg a pizsamám frissen mosott, de ez nem biztos, hogy mindenkinek szempont.
Én inkább listát írnék a helyedben, akkor még a férjed is össze tud pakolni, ha épp sürgős valami miatt. No meg ott egy csomó dolog, amit úgyis utolsó pillanatban kell betenni (iratok, telefon, tb.)
Akkor hasonlítunk. :o)
Én egyébként külön csomagoltam kórházi és szülőszobai csomagot, mert más kell szülés közben és más utána.
A szülőszobásba tegyél be szőlőcukrot és meleg zoknit. Nekem ezek bejöttek. Hosszú vajúdásnál kihűl a láb, és szülés után a vércukorszintemet is jó volt feldobni, miközben a doki alul "szerelt".
Ezeket azért írom csak, mert a "hagyományos listákon" általában nem szerepelnek...
Minden jót!
második
Szia!
Én is 31 hetes vagyok. Mivel második baba, így nagyjából képben vagyok, hogy mire lesz szükségem. Összeírom, hogy mit kell még megvennem, és a jövő héten kezdem is összerakni a motyót, átmosom, kivasalom a ruhákat, törölközőket. Igazából rá érne szerintem 3 hét múlva is, de akkor már karácsony, és karácsonyi készülődés, vásárlás stb.
Karácsony után leszek 36 hetes, addigra viszont már kész szeretnék lenni. Úgyhogy én összepakolok a jövő héten. A babaholmikat is elkezdem rendezgetni, bár annak egy része januárra marad.
Ez a 2 féle csomag tényleg jó ötlet! Megfogadom! Köszi mindenkinek!
Sok Boldogságot és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!