Hat hónapos terhesen, akkor most festhetem a hajam
ammóniás cuccal vagy sem?
Nyugodtan, semmi bajotok nem lesz. Én a 9 hó alatt többször is festettem a hajam, majd utána rendesen kiszellőztettem.
2012. márc. 6. 12:44
2/11 A kérdező kommentje:
Na azért! Köszi a választ, nekem az ammóniamentes festék két hét alatt kopni kezdett, és háromszor annyiba is került. Muszáj bevetnem valami rendes cuccot. Akk' majd szellőztetek.
Én is festettem terhesen többször is.
2012. márc. 6. 12:46
Nyugodtan fess. Csak amig rajta van a fejeden a cucc, addig ne zard be magad a furdoszobaba, mert akkor tomen y a szag. Persze azert nem ajanlott 2 hetente ujra festeni. :-) De ezt te is tudod!
Kellemes szepulest!
2012. márc. 6. 12:51
Azt ugyan szellőztetheted, mert a fő baj az, hogy a fejbőrön keresztül jut a káros anyag a szervezetedbe! Nem javasolt, nekem a doki is azt mondta, sőt a fodrász is. Ammóniamentes festékkel szabad, vagy mellírozni, mert az nem megy be a fejbőrbe!
2012. márc. 6. 12:53
Ami a 30 perces hatoido alatt a fejboron keresztul felszivodik, az kevesebb kart okoz, mint egy szal cigi.
Persze dohanyozni se kell, de a teljes terhesseg alatt 2x-i, akar 3x-i festestol semmi baja nem lesz a babanak.
2012. márc. 6. 12:57
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem csak az első három hónapra tiltotta meg védőnő/fodrász/orvos. Amikor az lejárt, vettem ammóniamenteset, de az rossz volt, azóta úgy nézek ki mint egy mocsári szörny, már muszáj valamit csinálnom.
Nekem azt mondta anno a védőnő, hogy jó szellőztetős helyen festessem a hajam vagy fessem. Egy ablak mindenképpen legyen nyitva. Legjobb pedig az, ha kisebb kereszthuzat van, hogy jobban szellőzőn a helység, ahol tartózkodom.
Én 9 hónap alatt takarítottam is, dolgoztam vegyszerrel, semmi baja nem lett a lányomnak. Nyilván nem várhattam arra, hogy ön tisztulni fog a wc-m.
2012. márc. 6. 13:10
A lanyommal 4 honaposos voltam, amikor befestettem (eskuvore mentunk). Kulfoldon elek, itt szolnak erte. Hu, hogy en mit kaptam a dokitol!
A masodikat tervezzuk, szoke a hajam, ami mar egy honap lenovessel gazul nez ki.
2012. márc. 6. 14:11
Utolsó előtti, de örülök annak, hogy mindig beleakadok ezen az oldalon valam kötekedőő .....be, képzeld én is tisztítom a wc-m, és nem vagyok fogyatékos, szóval takarítok vegyszerrel, de nem kenem a fejemre, másrészt viszont én úgy vagyok vele, hogy amit el lehet kerülni azt elkerülöm, nyílván a takarítás muszáj, de mondjuk a festés helyett a mellír is megtette. Nem kötelező egyetérteni én az előző kommentemmel a kérdező kérdésére válaszoltam az én véleményemet. Viszont ez a wc takarításos szókiforgatás elég hülyeség volt,de érezd azt, hogy most aztán jól megmondtad nekem.
2012. márc. 6. 15:02
Kapcsolódó kérdések: