Szoptatós anyuka vagyok. Be festhetem a hajam?
Figyelt kérdés
A kislányom 6 hetes. Kérdeztem már fodrászt is, de ő is azt mondta hogy nem tudja. Hallott már olyat is,hogy nem meg,meg hogy igen.Most akkor lehetí?2009. márc. 31. 16:27
1/6 anonim válasza:
szia! en terhesen is festettem a hajam, es most is. Nem szeretnek igenytelenul kinezni, fontos hogy a ferjemnek tovabbra is tetszek. A tejcsi nem egy szemeteslada, h a szervezet oda valasztana ki a karos anyagokat, amikkel nap mint nap talalkozunk.
2/6 anonim válasza:
ÉN éppen most lettem kés festéssel! Fesd nyugodtan 6 honapos a lányom mindig szopozik havonta festem,csak jol szelőző helyen ! semmi bajunk tőle!
3/6 anonim válasza:
Én is festettem végig a terhesség alatt, most 3 hetes múlt a lányom, jövő héten megyek megint.
Sőt műkörmöm is volt végig és most is van.
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan fessed. De az előfordulhat, h a hormonok miatt nem fogja be teljesen a hajadat a festék (én így jártam, de nem baj, mert még így is lényegesen jobb lett mi nt volt)
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan. Ha emiatt jobban érzed magad, akkor et ki fog hatni a körülötted lévőkre is. Amit az előttem lévők írtak, igaz. Lehet, hogy nem fogja be annyira a hajadat a festék, mint régebben, esetleg hamarabb lekopik. A festék nem szívódik be a bőrbe, így egyikőtöknek se ártasz vele.
6/6 anonim válasza:
Természetesen befestheted, csak a terhesség első 3 hónapjában nem ajánlott. Nekem 10 hónapos a babám és semmi változást nem okozott a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!